GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία Κουβέλη με Κύπριους πολιτικούς

Διαδοχικές τηλεφωνικές συζητήσεις με Κύπριους πολιτικούς παράγοντες είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Κατά τη διάρκ...

Διαδοχικές τηλεφωνικές συζητήσεις με Κύπριους πολιτικούς παράγοντες είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο, μετά το «όχι» της Κυπριακής Βουλής στην απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων.
Ο κ. Κουβέλης συνομίλησε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και εν συνεχεία με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Κάρογιαν.
Αργότερα αναμένεται να συνομιλήσει και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διαπίστωσε ότι επικρατεί αναμονή και καταβάλλονται προσπάθειες για εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση