GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόροι με βάση τις δαπάνες και τις καταθέσεις

Νέου τύπου "τεκμήρια" για τον προσδιορισμό των πραγματικών εισοδημάτων 8,2 εκατομμυρίων φυσικών προσώπων θα μπορούν να χρησιμο...

Νέου τύπου "τεκμήρια" για τον προσδιορισμό των πραγματικών εισοδημάτων 8,2 εκατομμυρίων φυσικών προσώπων θα μπορούν να χρησιμοποιούν σύντομα οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τα έσοδα του προϋπολογισμού.
Οι δαπάνες για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και τηλεφώνων, η καταβολή ποσών για την εξόφληση δόσεων δανείων και πιστωτικών καρτών, τα έξοδα που πραγματοποιούνται, με την καταβολή μετρητών ή μέσω χρεωστικών καρτών, για την αποπληρωμή ασφαλιστικών συμβολαίων, διδάκτρων και νοσηλείων, όλες οι δαπάνες για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, το ύψος των καταθέσεων στις τράπεζες και οι λοιπές αποταμιεύσεις των φορολογουμένων θα λαμβάνονται υπόψη από την εφορία για τον επαναπροσδιορισμό των εισοδημάτων τους.
Σε όσες περιπτώσεις τα τεκμαρτά εισοδήματα που θα προσδιορίζονται με τις μεθόδους αυτές είναι μεγαλύτερα από τα δηλωθέντα, οι φορολογούμενοι θα υποχρεώνονται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων και προσαυξήσεων.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση