GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης:Βαβέλ δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Για Βαβέλ δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ΑΟΖ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτρο...

Για Βαβέλ δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ΑΟΖ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.
"Είναι σαφές πως τα στελέχη και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να ευθυγραμμιστούν σε καμία απολύτως θέση και για κανένα ζήτημα", τονίζει ο κ. Κεφαλογιάννης και αναφέρει αναλυτικά:
"Σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος “αδειάζει” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη, που την Παρασκευή “άδειασε” τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε “αδειάσει” τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΑ, για το θέμα της ΑΟΖ".
"Το θέατρο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: “Αυτή είναι η θέση μας! Αν δεν αρέσει την αλλάζουμε”, μόνο γέλιο, πλέον, προκαλεί", υπογραμμίζει ο  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΔ αναφέρει ως πηγές τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ», τις δηλώσεις του  Γιώργου Σταθάκη στον Real FM στις 8 Μαρτίου, τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με το βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Eric Rubin στις 24 Ιανουαρίου, ενώ επισυνάπτει και το ακόλουθο link :

Θέσεις ΔΕΑ: http://www.dea.org.gr/%CE%B1%CE%BF%CE%B6-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AE-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82  

2 σχόλια

  1. Τρεμει ο Κεφαλογιάννης απο τον Παπαμιμίκο αλλά έχω ένα ερώτημα ?
    Πώς είναι δυνατόν να είσαι ΥΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και ταυτόχρονα να είσαι και υποψήφιος για γραμματέας του κόμματος?
    Πάντως τρέχει με χίλια ο πολιτικός του πατέρας γιά το βούλευμα του ΤΡΑΜ έτσι ώστε να μην πάει η υπόθεση στο ακροατήριο γιατί επί θητείας τους πρώτα προσέλαβαν ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ στο ΤΡΑΜ και μετά τον έκανε και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέφτουμε απ΄' τα σύννεφα!!

    Κατηγορούμενος για ξέπλυμα χρήματος ο Α. Δελλατόλας....
    Άνοιξε τη ΣΥΡΙΖΑϊκη 6 Μέρες με λεφτά του Λούα Λούα

    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ «ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ» και Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ...ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ...!!!

    Για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος καλείται να απολογηθεί ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γιώργου Κυριακίδη,
    υιού του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη ο οποίος υπήρξε ο «εξ απορρήτων συνεργάτης» του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
    ------------------------------
    Σημειώνουμε ότι: Ο εκδότης Δελατόλας είναι καθημερινός μαϊντανός του Παπαδάκη στον ΑΤΝ1, και προνομιακός σχολιαστής κάθε Πέμπτη τού Χατζηνικολάου στον REAL.

    Εκδίδει τις εφημερίδες «Ποντίκι» και «6 ημέρες» (αμφότερες παραρτήματα της «Αυγής» τού ΣΥΡΙΖΑ).


    Η υπόθεση αφορά σε έμβασμα του Π. Κυριακίδη.
    Με την ιδιότητα του κατηγορουμένου καλείται, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank, ο εκδότης - δημοσιογράφος Αντωνης Δελλατόλας, μετά και την αποκάλυψη της «Κ.Ε».
    Η κατηγορία που του αποδίδεται σχετικά με το τραπεζικό σκάνδαλο είναι το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για το οποίο ο εκδότης των εφημερίδων «το Ποντίκι» και «6 μέρες», Αντώνης Δελλατόλας αναμένεται να απολογηθεί σχετικά την ερχόμενη εβδομάδα.

    Η κλήση του προς απολογία είναι το αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης έρευνας της 2ης ειδικής ανακρίτριας, Ιωάννας Χατζάκη, και προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του Τύπου.
    Το σκέλος που αφορά στον εκδότη - δημοσιογράφο έχει να κάνει με το έμβασμα 500.000 ευρώ που πρώτη αποκάλυψε η "Κ.Ε." στις 24 Φερβουαρίου 2013.

    Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος εκδότης φέρεται να έλαβε το ποσό από κυπριακό λογαριασμό του επίσης κατηγορούμενου και νυν φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη τον Ιανουάριο του 2012, την περίοδο δηλαδή κατά την οποία οι λογαριασμοί του δεύτερου στην Ελλάδα ήταν δεσμευμένοι από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Proton Bank.

    Ειδικότερα, το έμβασμα, ύψους 500.000, εστάλη στις 20 Ιανουαρίου του 2012 από λογαριασμό της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο. Ως δικαιούχος του λογαριασμού αποστολής εμφανίζεται ο καταζητούμενος για την υπόθεση της Proton Bank, Πέτρος Κυριακίδης.

    Το έμβασμα καταλήγει στην Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε λογαριασμό του εκδότη των εφημερίδων «Το Ποντίκι» και «6 ημέρες», Αντώνη Δελλατόλα. Στις «λεπτομέρειες πληρωμής» του εγγράφου αναφέρεται: «διακανονισμός (settlement) του Π. Κυριακίδη/Συμβόλαιο Νο 11.022/20/01/11».

    Φέρει δε τη σφραγίδα της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης, της Δημοκρατίας της Κύπρου (Unit for Combating Money Laundering), από την οποία και εστάλη στις ελληνικές δικαστικές αρχές προκειμένου να ενταχθεί στην ογκωδέστατη δικογραφία.

    Η συναλλαγή, η οποία αποτελεί μία από τις δεκάδες που ελέγχει διεξοδικά η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, λαμβάνει χώρα την περίοδο που, όπως είναι γνωστό, ο Πέτρος Κυριακίδης είναι ποινικά ελεγκτέος για το τραπεζικό σκάνδαλο και ενώ ήδη από τις αρχές του 2011 έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του σε ελληνικό έδαφος με σχετικό βούλευμα το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία του συμβολαίου που αναφέρεται στο επίμαχο έμβασμα (20.01.2011) παραπέμπει στο ίδιο διάστημα κατά το οποίο οι Π. Κυριακίδης και Αντ. Δελλατόλας ξεκίνησαν τη συνεργασία τους για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Συγκεκριμένα, στις 25 Ιανουαρίου 2011 ανακοινώθηκε η αγορά ποσοστού 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου της εφημερίδας από το νυν κατηγορούμενο, με τη διευκρίνιση ότι το μάνατζμεντ και η δημοσιογραφική διεύθυνση θα ασκούνται από τον Αντ. Δελλατόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση