GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θιβέτ: Δεν έχουν βρεθεί επιζώντες

Δεν έχουν βρεθεί επιζώντες 28 ώρες μετά την μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε χθες σε μια περιοχή με ορυχεία στο Θιβέτ, παγιδεύοντας κάτ...

Δεν έχουν βρεθεί επιζώντες 28 ώρες μετά την μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε χθες σε μια περιοχή με ορυχεία στο Θιβέτ, παγιδεύοντας κάτω από τόνους χώματος 83 μεταλλωρύχους, παρά το μέγεθος των προσπαθειών που καταβάλλονται από τα σωστικά συνεργεία και τα σημαντικά μέσα που χρησιμοποιούνται στην έρευνα, ανακοίνωσαν σήμερα οι κινεζικές αρχές.
"Τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν έχουν βρει επιζώντες ούτε πτώματα", σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
Ένα τμήμα εδάφους μήκους τριών χιλιομέτρων κατέρρευσε σε μια πλαγιά σε μια ζώνη με ορυχεία, προκαλώντας τον εγκλωβισμό 83 μεταλλωρύχων στην κομητεία Μαϊζοκουνγκάρ, ανατολικά της πρωτεύουσας του Θιβέτ, Λάσα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση