GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καντονά στο Καραϊσκάκη

Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Ερίκ Καντονά, θα είναι την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με...

Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Ερίκ Καντονά, θα είναι την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Ο διάσημος Γάλλος παλιός άσος που έκανε τεράστια καριέρα στην Μάντσεστερ Γ. θα είναι προσκεκλημένος του Ολυμπιακού και η άφιξή του έχει να κάνει με μία τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει και που έχει σχέση με την Αθήνα.
Ήδη συνεργάτες του έχουν κάνει κάποια γυρίσματα στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.
Ο Καντονά θα βρεθεί στη χώρα με τον αδελφό του, Ζαν-Μαρί (έχουν μαζί την εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Cantona Bro) και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν με τον πολύ καλό τους φίλο, τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό.
Ο Ερίκ Καντονά θα βραβευτεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα πάρει δώρο τη φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του και τον αριθμό «7».
Η εκπομπή είναι για λογαριασμό του Canal + και ασχολείται με τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου. Θα υπάρξει προετοιμασία για να γίνει ένα θέμα σχετικά με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στις 14 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση