GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αργολίδα: Είχαν ρημάξει τα σπίτια

Οι περιπτώσεις οκτώ κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, σε εξοχικές κατοικίες και σε ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας, εξιχ...

Οι περιπτώσεις οκτώ κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, σε εξοχικές κατοικίες και σε ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας, εξιχνιάστηκαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου.
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν στο Κρανίδι 31χρονος Έλληνας, ένας 29χρονος Γερμανός, καθώς και μία 46χρονη Ουκρανή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 47χρονος Πολωνός, συνεργός τους, καθώς και ένας ακόμη Έλληνας, 42 χρόνων, ο όποιος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες και σε ξενοδοχείο, στις ευρύτερες περιοχές της Βερβερόντας, του Κρανιδίου, των Δίδυμων και του Πορτοχελίου Αργολίδας, απ΄όπου αφαίρεσαν χάλκινες σωληνώσεις και σκεύη, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, οικιακά σκεύη, εργαλεία, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Κατά τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για την εξακρίβωση ενδεχόμενης συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων αδικημάτων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση