GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο Μίτσελ

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται και να επαναπαύεται, τονίζοντας ότι θα...

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται και να επαναπαύεται, τονίζοντας ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για ν΄αλλάξει αυτή η νοοτροπία.
Οι δηλώσεις του Μίτσελ:
«Δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ήμασταν αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν αρμόζει αυτος ο τρόπος παιχνιδιού σε αυτή την ομάδα. Δεν ηταν προβλημα ολης της ομάδας, υπήρχαν 3-4 παίκτες που πήγαν καλά, αλλά γενικά θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία στην ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού, δεν μου αρέσει να παιζουμε επαναπαυμένοι. Δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα ούτε για τον κόσμο της. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος».
- Είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό η μαζική άμυνα του εκάστοτε αντίπαλου;
«Ναι, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και καλύτερες άμυνες απο τη σημερινή του ΠΑΣ. Έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη ένταση και επιθετικότητα. Άλλο πράγμα είναι να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Εμείς σήμερα καθόμασταν, δεν είμαστε κινητικοί και οργανωμένοι. Στα ημιτελικά θέλω να παίξουμε πολύ καλύτερα και στα δύο ματς, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα ημιτελικά είναι πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, γι΄αυτό πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση