GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη σύλληψη του Μπίκα ζήτησε ο Κασιδιάρης

Να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθεί ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδ...

Να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και να συλληφθεί ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, που μετέχει στην προανακριτική επιτροπή της βουλής.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ο τέως διοικητής της ΕΥΠ προέβη σήμερα στην προανακριτική επιτροπή "σε ένα όργιο ψευδολογίας και προκλήσεων". "Παρ' όλο που τα email του Διώτη "τον έκαιγαν" και ανέφεραν ξεκάθαρα ότι ενημέρωνε τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ, αυτός τα αρνήθηκε όλα με προκλητικό τρόπο", τονίζει η Χρυσή Αυγή.
"Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης που μετέχει στην επιτροπή ζήτησε προφορικώς και γραπτώς την άμεση αποστολή των σχετικών πρακτικών στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ώστε να κινηθεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία για ψευδορκία και ο Μπίκας να συλληφθεί. Το προεδρείο της επιτροπής αρνήθηκε με το πρόσχημα ότι πρόκειται για... πρέσβη μας στο Λονδίνο και πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί θέμα!
Η όλη διαδικασία έχει εκφυλιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε παρέλαση ψευδομαρτύρων, που καλύπτονται απόλυτα, αντί να διωχθούν ποινικά και να γίνει αυτό που προβλέπει ο Νόμος (άρθρο 224, παράγραφος 2 του Ποινικού Κώδικα στην προκείμενη περίπτωση). Η Χρυσή Αυγή θα πιέσει με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους κατέστρεψαν τη χώρα", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

1 σχόλιο

  1. ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!
    ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση