GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Μύλο

To Mylos Club παρουσιάζει το Διονύση Σαββόπουλο για δυο μουσικές βραδιές με τίτλο «Παράξενα κι ατόφια». Παράξενα κι ατόφια: αυτόν τον στ...

To Mylos Club παρουσιάζει το Διονύση Σαββόπουλο για δυο μουσικές βραδιές με τίτλο «Παράξενα κι ατόφια».
Παράξενα κι ατόφια: αυτόν τον στίχο του απ΄ το Βρώμικο Ψωμί (1972) μας δίνει για τίτλο της καινούργιας του παραγωγής ο Διονύσης Σαββόπουλος, επιλέγοντας το Club του Μύλου για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 27 τραγούδια και καλύπτει 50 χρόνια Σαββοπουλικής τραγουδοποιϊας.
 Ο Διονύσης Σαββόπουλος μέσα από τους ποιητικούς και συνάμα τόσο μνημονευμένους  στίχους του, μέσα από τη μουσική του αναζήτηση που αναμειγνύει εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ ήχους, εκφράζει τα συναισθήματα, τις αντιφάσεις, τα οράματα και τις προσδοκίες των Νεοελλήνων με τον προσωπικό και μοναδικό του τρόπο.
Από τον Μπάλλο και την Συγκέντρωση Της ΕΦΕΕ μέχρι το αιρετικό Κωλοέλληνες, τα περισσότερα τραγούδια του, χαρακτηρίστηκαν ως πολιτικά. Γρήγορα όμως ξεπέρασαν τον επικαιρικό τους χαρακτήρα και άντεξαν στον χρόνο διότι επεσήμαναν σε ανύποπτο χρόνο τα βαθύτερα αδιέξοδα του πολιτικού μας βίου κατά τις τελευταίες δεκαετίες.
Σαν καλλιτέχνης ο Διονύσης Σαββόπουλος στάθηκε πάντα αντίθετα στο ρεύμα γι αυτό και τα τραγούδια του άφησαν το σημάδι τους στα πράγματα.
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 29 - Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, ώρα έναρξης προγράμματος: 22.30, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση