GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Στείλαμε καθαρά μηνύματα...

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ψηφοφορία για την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο 9ο Συντακτικό Συνέδρι...

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ψηφοφορία για την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι δύναμη σταθερότητας και προοπτικής.
«Το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, απεδείχθη ότι ήταν πράγματι ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Έλαβε αποφάσεις δημοκρατικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας. Και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα μηνύματα που στέλνουμε από το Συνέδριο είναι πάρα πολύ καθαρά», είπε αρχικά στη δήλωση του ο Ε. Βενιζέλος και συνέχισε:
«Η εισήγησή μου που έγινε τελικά ομόφωνα δεκτή καθορίζει την πορεία μας για το μέλλον, σε σχέση με την διακυβέρνηση του τόπου, το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, την πρόταση για τη συγκρότηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, το μέτωπο των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου κατά του ναζισμού. Και βέβαια όλα αυτά, δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, αφορούν και τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς που πρέπει να γίνουν πιο προοδευτικοί, που πρέπει να μιλήσουν ξανά στην καρδιά κάθε πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ».
Ο πρόεδρος του κινήματος συμπλήρωσε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι δύναμη σταθερότητας και προοπτικής. Απέδειξε ότι έχει την ικανότητα να επανέρχεται ολικά, να αφυπνίζεται, να δραστηριοποιείται, να είναι πάντα ενωμένο και να ανανεώνεται. Βέβαια, τα οργανωτικά στοιχήματα που έπονται των πολιτικών θέλουν πάντα προσοχή, κόπο, επιμονή. Γιατί πρέπει να αλλάξει ο πολιτικός πολιτισμός. Πρέπει να επιβληθεί ένα άλλο δημοκρατικό ήθος».
Κλείνοντας, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι: «Θα δείξουμε ότι το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, είναι πράγματι ικανό να χαράξει την αφετηρία για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για τον δικό του νέο και ανανεωμένο ρόλο».

2 σχόλια

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ3 Μαρ 2013, 7:26:00 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.... ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΣΩΖΩ-ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΛΙ.... // ΕΛΕΟΣ…. MHN ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση