GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-«Γαλάζιο» γεύμα στα Τρίκαλα...

Γεύμα προς τιμήν του Ευριπίδη Στυλιανίδη παρατέθηκε στα Τρίκαλα το μεσημέρι της Κυριακής, με αρκετούς «γαλάζιους» βουλευτές να δίνουν το ...

Γεύμα προς τιμήν του Ευριπίδη Στυλιανίδη παρατέθηκε στα Τρίκαλα το μεσημέρι της Κυριακής, με αρκετούς «γαλάζιους» βουλευτές να δίνουν το παρών.
Το Γεύμα έγινε στην ταβέρνα «Δίπυλο» και το μενού περιελάμβανε σουβλάκια και το περίφημο σουτζούκι, σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.
Παρόντες οι βουλευτές, Βλαχογιάννης, Σκρέκας, Ταμήλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μιχαλάκης, ο περιφερειάρχης Αγοραστός, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Μουζακιάρης.
Η συζήτηση πιο χαλαρή, αλλά ο προβληματισμός… εμφανής για το «που βαδίζουμε». Τα μηνύματα από τα έσοδα του Κράτους δεν είναι καλά και ο… φόβος για το απρόοπτο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει μεγάλος.
Πηγή: trikalavoice.gr

1 σχόλιο


  1. ____________________________________
    ΒΙΝΤΕΟ: Ξεφτυλίζει τους καραγκιόζηδες
    ο πατέρας του φοιτητή: Το παιδί μου είχε θέρμανση...

    Συγκλονιστικά είναι όσα λέει ο πατέρας ενός εκ των δύο φοιτητών που εισέπνευσαν δηλητηριώδη αέρια από αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα και κάνουν ρόμπα τους καραγκιόζηδες που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τα 2 νεκρά παιδιά.

    Ο γιός του έμενε σε σπίτι με θέρμανση, λέει ο πατέρας, αλλά προτιμούσαν να μαζεύονται στο σπίτι όπου και βρήκαν τραγικό θάνατο...
    γιατί είχε καλύτερο ιντερνετ!


    Ξεσπά ο πατέρας του φοιτητή
    enikos. grenikos. gr·8013 βίντεο

    Ακούστε τον τραγικό πατέρα να λέει "του έλεγα συνέχεια μα γιατί πάτε εκεί που έχει κρύο και δεν μαζεύσετε στο δικό σου που έχετε καλοριφέρ... και μου έλεγε ότι εκεί είχε καλύτερο ιντερνετ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση