GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ-Παραιτήθηκε ο Αθανασόπουλος του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), υπέβαλε ο Τάκης Αθανασόπουλος, στον υ...


Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), υπέβαλε ο Τάκης Αθανασόπουλος, στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και η παραίτηση έγινε αποδεκτή.
Στην επιστολή της παραίτησής του, ο κ. Αθανασόπουλος επικαλείται ως μοναδικό λόγο την εμπλοκή του ονόματός του στην άσκηση ποινικής δίωξης για τη ΔΕΗ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η άσκηση ποινικής δίωξης για αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου προήδρευα, παρέχει την ευκαιρία απόδειξης ότι υπηρετήθηκε άρτια το δημόσιο συμφέρον και εκείνο της ΔΕΗ. Η έξωθεν καλή μαρτυρία μου, ασφαλώς κατ' ουδέν θίγεται. Όμως, η μερίδα εκείνη της κοινής γνώμης που αρνείται τις αποκρατικοποιήσεις, ενδεχομένως, να αισθανθεί ότι δεν αποτελώ, πλέον, εγγυητή του θεσμού».
Για τη θέση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, ο νέος υποψήφιος θα προταθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

1 σχόλιο

  1. Στελέχη μπορεί να επιστρέφουν, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι, στη νδ και στο πασοκ, οι κωλοτούμπες που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Αλλά χάνουν το λαό και τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , κάθε μέρα, θα συρρικνώνονται. Σήμερα, πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη για μεταλλεία και εκπαιδευτική απορρύθμιση και διάλυση, ενώ στην Αθήνα πολλές χιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, κυρίως απόστρατοι.
    Αν τα συνδυάσεις αυτά με τις απειλές για φυλακίσεις και κατασχέσεις, μπορείς να καταλάβεις ότι οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκαταλείπουν τα κόμματα της διάλυσης και της ύφεσης.
    Αν τη Κυριακή το απόγευμα, στις 6, κατεβούν, ξανά, μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, χωρίς επεισόδια, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για την τρικολόρ κυβέρνηση της φορομπηχτικής πολιτικής και των χαρατσιών. Είναι η τελευταία φάση για να αρπάξουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις των Ελλήνων, αφού τους μείωσαν κατά 40-50% μισθούς και συντάξεις και επιδόματα. Ξυπνάτε, μην αφήσετε τα κομματόσκυλα και τα διαπλεκόμενα να φάνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση