GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι έκρυψαν τις χειροβομβίδες και το πιστόλι στον Κορυδαλλό;

 Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά α...

 Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από τον εντοπισμό δυο χειροβομβίδων και ενός πιστολιού μέσα στην 4η πτέρυγα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, υπήρξε πληροφορία που αποκάλυπτε ότι τρόφιμοι έκρυψαν τις χειροβομβίδες και το πιστόλι στην 4η πτέρυγα και δόθηκε άμεσα εντολή για ενδελεχή έρευνα.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι απέκλεισαν την 4η πτέρυγα και εντόπισαν τις χειροβομβίδες και το πιστόλι.
 Σύμφωνα με πηγές, η πρώτη εκτίμηση που γίνεται είναι πως πρόκειται για κάποιο σχέδιο απόδρασης που είχε ετοιμάσει κρατούμενος ή κρατούμενοι, με σκοπό να χρησιμοποιήσουν τις χειροβομβίδες και το πιστόλι.
Το σημαντικό εύρημα δημιουργεί ευλόγα ερωτήματα για την «ασφάλεια» των φυλακών, με κυρίαρχο το ερώτημα: πως κατάφεραν να κρύψουν στην 4η πτέρυγα τις χειροβομβίδες και το πιστόλι, όταν οι σωφρονιστικοί ελέγχουν ακόμα και το σπιτικό φαγητό που φέρνουν οι συγγενείς των κρατούμενων στα επισκεπτήρια.
 Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή της ΕΛΑΣ, ενώ θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή ο Παναγιώτης Βλαστός επιχείρησε θεαματική απόδραση με ελικόπτερο, από τις φυλακές των Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση