GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι εννοεί η Κοππά;..

Ένα τιτίβισμα με πολλούς αποδέκτες έκανε πριν από λίγο η παραιτηθείσα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά. "Πάμε γι' άλλ...

Ένα τιτίβισμα με πολλούς αποδέκτες έκανε πριν από λίγο η παραιτηθείσα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.


"Πάμε γι' άλλα...." έγραψε η Μαριλένα Κοππά στο twitter.

2 σχόλια

  1. πάμε γυάλα είπε καθότι τζογαδόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρσένης: Κακώς το Πασόκ κρατάει το όνομά του (να το δώσει στο Σύριζα, μια και θα πάει η γυναίκα μου, που ξέρει και από ΜΝΗΜΟΝΙΑ)

    Λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Γεράσιμος Αρσένης καλεί εμμέσως τον Βαγγέλη Βενιζέλο να βρει νέο όνομα για το κόμμα του.
    Το πάλαι ποτέ ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο Α πρόγραμμα της ΕΡΑ και στην εκπομπή «Υπάρχει Λόγος» σημείωσε ότι «ο τίτλος ΠΑΣΟΚ μπερδεύει, καθώς το κόμμα του κ. Βενιζέλου στηρίζει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο».

    Νέο βήμα προσέγγισης Κατσέλη-ΣΥΡΙΖΑ
    Το έντονο πολιτικό φλερτ των δύο πλευρών θα προχωρήσει ένα στάδιο παραπάνω με την κοινή παρουσία τους στη διημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ) και το Levy Economics Institute της Νέας Υόρκης, στις 8 και 9 Μαρτίου στον πολυχώρο «Αθηναΐς» με θέμα: «Έξοδος από την κρίση: Η Πρόκληση της Εναλλακτικής Πορείας».

    Η προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ με την Λούκα Κατσέλη δεν είναι μια προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά κεντρική επιλογή της Κουμουνδούρου, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι στα διάφορα στρογγυλά τραπέζια της διημερίδας θα συμμετάσχει… σύσσωμο το οικονομικό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Δραγασάκης, Σταθάκης, Μηλιός, Τσακαλώτος). Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο τελευταίο από τα τραπέζια διαλόγου, που έχει ως θέμα: «Για τη Συγκρότηση ενός Κοινωνικού Μετώπου Ανατροπής: Αναγκαίες προϋποθέσεις και βήματα». Συνομιλητές του θα είναι ο οικονομολόγος κ. Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, o Ευρωβουλευτής Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Διοίκησης της Ισπανίας Ζόρντι Σεβίγια και η ίδια η Λούκα Κατσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση