GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος αυτοπυροβολήθηκε στα Ιωάννινα

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος τερμάτισε τη ζωή του χθες το βράδυ με κυνηγετική καραμπίνα στο χωριό Ρωμανό Ιωαννίνων, συγκλονίζοντας την τοπική...

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος τερμάτισε τη ζωή του χθες το βράδυ με κυνηγετική καραμπίνα στο χωριό Ρωμανό Ιωαννίνων, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.
Πρόκειται για έναν 30χρονο, μοναχοπαίδι, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο χωριό, από την Αθήνα όπου εργαζόταν, και έμενε με τους γονείς του.
Χθες, γύρω στις 7 το απόγευμα, και ενώ οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι, πήρε την καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος , όπως έδειξε αργότερα η νεκροψία. Οι συγχωριανοί του αναφέρουν ότι ο άτυχος νέος είχε κατάθλιψη και ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει με αυτοσχέδια κρεμάλα αλλά δεν τα είχε καταφέρει.
Πηγή: firmani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση