GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστός ο σταθμός του μετρό στον Αγ. Αντώνιο αύριο βράδυ

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός «Άγιος Αντώνιος» της γραμμής 2 του Μετρό, αύριο, από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Ο στα...

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός «Άγιος Αντώνιος» της γραμμής 2 του Μετρό, αύριο, από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Ο σταθμός θα κλείσει λόγω τεχνικών εργασιών, ενόψει της λειτουργίας των σταθμών «Περιστέρι» και «Ανθούπολη». Οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «Σεπόλια».
Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 «Ζάππειο - Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «Ομόνοια - Κηπούπολη» για τη σύνδεση του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» με το σταθμό «Μεταξουργείο», μέσω των στάσεων «Μεταξουργείο» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «Πλ. Μεταξουργειου» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό «Μεταξουργείο» και μέσω της στάσης «Στ. Αγ. Αντώνιος» όσον αφορά στο σταθμό «Άγιος Αντώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση