GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ασφάλεια οι ύποπτοι για τις Σκουριές

Δια των συνηγόρων τους θα "παραστούν" αύριο στη Διεύθυνση Κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα 20 άτομα που κλήθηκαν να δώσουν α...

Δια των συνηγόρων τους θα "παραστούν" αύριο στη Διεύθυνση Κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα 20 άτομα που κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως βασικοί ύποπτοι για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου.
Όπως είπε στο Thesstoday ο δικηγόρος Βασίλης Τζιμούρτος, οι συνήγοροι των υπόπτων θα παραστούν αύριο στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ζητώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει συνταχθεί έως τώρα αλλά και προθεσμία, προκειμένου οι πελάτες τους να απαντήσουν στα όσα προφανώς τους καταλογίζονται.
Μετά το συγκεκριμένο στάδιο της προανάκρισης, η ασφάλεια θα στείλει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής, η οποία και θα κρίνει για το αν και σε ποιους ασκηθούν τελικά ποινικές διώξεις .
Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση