GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σουλτς για τον Παπαστάμκο

«Ο συνάδελφός μας, Γιώργος Παπαστάμκος έχει υποστεί σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο. Δεν γνωρίζω την τελική διάγνωση αλλά η κατάσταση είναι σ...

«Ο συνάδελφός μας, Γιώργος Παπαστάμκος έχει υποστεί σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο. Δεν γνωρίζω την τελική διάγνωση αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Ο κ. Σουλτς σε δήλωσή του ευχαριστεί τους τρεις ευρωβουλευτές Juvin, Comi και Tannock για τις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν στον Γιώργο Παπαστάμκο και προσθέτει ότι ο ευρωβουλευτής βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο.
«Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να πω κάτι οριστικό. Μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσω λαμβάνοντας υπόψη την απαραίτητη διακριτικότητα» επισημαίνει ο Μάρτιν Σουλτς επαναλαμβάνοντας ότι «η κατάστασή του είναι σοβαρή».
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζει ότι ενημέρωσε την οικογένεια του κ. Παπαστάμκου και η σύζυγός του είναι καθ’ οδόν για το Στρασβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση