GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Γυρίστε πίσω...

Την επιστροφή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που στις τελευταίες εκλογές εμπιστεύθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελ...

Την επιστροφή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που στις τελευταίες εκλογές εμπιστεύθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, διευκρινίζοντας ότι η κριτική του αφορά την ηγεσία της Κουμουνδούρου.
Άνοιγμα στον κόσμο έκανε μέσω της δευτερολογίας του στο 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ζήτησε από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν στο κόμμα και διευκρίνισε ότι: «Κάνω κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι σε όσους τον ψήφισαν» και κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα για «πρώιμη αλαζονεία».
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θα πρέπει η διαπραγμάτευση με την Τρόικα να διαρκής. Παράλληλα επανέλαβε την πρόταση του για κοινή κάθοδο στις εκλογές με την ΔΗΜΑΡ. «Το ΠΑΣΟΚ προχωρά ταυτόχρονα χωρίς καθυστερήσεις στην επιστροφή του στην κοινωνική βάση. Αυτή ήταν η απόφαση του συνεδρίου».
Επανέλαβε πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, μίλησε για την συμβολή του κόμματος του στην κυβέρνηση και μίλησε για την ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών: «Η χώρα δεν αντέχει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα και φαινόμενα πολιτικής αστάθειας, χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει και μια κυβέρνηση με το μέγιστο βαθμό αποτελεσματικότητας».
Ο Ε. Βενιζέλος δεν άφησε έξω τα εσωκομματικά και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας: «Όλοι γνωριζόμαστε. Ας είμαστε τουλάχιστον συνεπείς τουλάχιστον με τον εαυτό μας. Διαισθάνομαι μια αντιφατική στάση από μέλη που ήταν στην κοινοβουλευτική ομάδα ή είχαν κυβερνητική θέση και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις εκείνης της εποχής» είπε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μίλησε και για τα στελέχη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ και άλλαξαν ρότα, λέγοντας: «Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την αλλαγή στάσης στελεχών μας που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κόμμα ή στην κυβέρνηση».

13 σχόλια

  1. Να τον χαίρονται οι πατριώτες του κώλου: Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για ενιαίο μέτωπο από τον Καμμένο!

    Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη δημιουργία ενός ενιαίου μεγάλου αντιπολιτευτικού μετώπου έχει απευθύνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όπως...δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
    «Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο μέτωπο (ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΕΠΟΝ στο πιο ΑΕροψεκασμένο)
    για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού (...) η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι με την τρόικα έχει καταργηθεί η νομοθετική εξουσία.

    Ο κ. Καμμένος άφησε πάντως αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μαλακώνει τη αντιπολιτευτική στάση του, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές σε εθνικά θέματα όπως της Θράκης, το Μακεδονικό και τη λαθρομετανάστευση..

    Άρα πάλι η ΟΠΛΑ θα κάνει την βρώμικη
    δολοφονική δουλειά, στους συντρόφους..

    ΖΗΤΩ το νεο ΕΑΜ C.O. & Company

    Ζητω τα ΑΕ Ψυχιατρεία του Μπολσεβίκου Πάνου..


    ΣΗΜ. Αραγε Ο σύζυγος της Αντάρτισας Κουντουρα, που διαφεύγει στην Αμερική το Λαμόγιο γιατί ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ, επειδή καταχράστηκε τα πάντα όλα
    απο τους πρώην 350εργαζόμενους...στις εκδοτικές επιχειρήσεις του..

    Θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ σαν πράκτορας των Αμερικάνων ή θα ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ γιατί έπιασε κορόϊδα τόσους πολλούς εργαζόμενους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.
    ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΣΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ:

    «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατα στον Βενιζελο2 Μαρ 2013, 9:52:00 μ.μ.

    Εσυ να φυγεις
    που τους εδιωξες


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ,

    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΞΕΝΗΣ ΓΗΣ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΜΦΑΓΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αυτό ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!

    ΟΧΙ πια αυτοσχέδια ψησταρία

    Κλανιόλα Σύριζα για ζαστασιάααααααα

    με ΚΑηΜΜΕΝΟΥΣ Υδατάνθρακες
    φυσικά



    Δεν υπάρχει κανείς να τον προστατεύσει ;;;

    Δείτε τι έφτιαξε ο Σίλας Σεραφείμ για τον Καμμένο των υδατανθράκων:

    Πηγή : twitter

    Και τίθεται το ερώτημα :
    Δεν υπάρχει κανείς σε αυτό το κόμμα να προστατεύσει τον "προεδρεύοντα";;;
    Να "χτενίσει" τους λόγους του βρε αδερφέ...

    Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποτε θα πεί κάτι σημαντικό και θα το πάρουν όλοι και πάλι πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύναξη πολιτικού απολιθώματος για τη στήριξη μιας βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται ήδη από την προσυνεδριακή διαδικασία σε πεδίο μηχανορραφιών και ξυλοδαρμών, με τις φατρίες που διεκδικούν καλύτερη θέση στη σέλα της εξουσίας να βλέπουν ότι το άλογο κοντεύει να ψοφήσει και να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Είναι εντυπωσιακή όμως η σιωπή που κρατάνε οι ιπποκόμοι τους: τα ΜΜΕ και τα κανάλια των ιδιοκτητών-εργολάβων, οι ομιλούσες κεφαλές των δελτίων ειδήσεων, ακόμα και όλοι οι θιασώτες της «μη βίας» και οι καταγγελτικές μηχανές κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου δεν βγάζουν άχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Press.gr σταματα να μας δείχνεις το Βενιζέλο. Ρε σεις εκει στο press.gr μπας και είστε πασόκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, Ή Ο ΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ !!!!
    ΝΙΤΡΑΜΜΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βαγγέλα, τράβα και το καζανάκι φεύγοντας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΠΕΝΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση