GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Δέσμιος της τρόικας ο Σαμαράς

«Δέσμιο της τρόικας» και «αδύναμο να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ...

«Δέσμιο της τρόικας» και «αδύναμο να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδό Κορυφής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σε μια Σύνοδο Κορυφής δίχως να έχει να προτείνει το οτιδήποτε», καθώς όπως τονίζει  «επαναλαμβάνει τα γνωστά ευχολόγια για την ανάπτυξη, ενώ στηρίζει με εμμονή την ακραία λιτότητα».
«Υπόσχεται νέες θέσεις εργασίας, εννοώντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με 400 ευρώ το μήνα. Αυτό είναι το μέλλον που οραματίζεται από κοινού με τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις: μισθοί πείνας, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους δανειστές, κατάργηση του κοινωνικού κράτους», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Δέσμιος της τρόικας, αδύναμος να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας, ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνιακή διαχείριση των αποτυχιών του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση