GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Δεν τολμώ να βγω απ' το σπίτι μου...

"Όποιος γίνεται στην Ελλάδα υπουργός Οικονομικών, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει. Δεν φοβάμαι αυτή την στιγμή, αλλά είναι αλήθεια ότι ...

"Όποιος γίνεται στην Ελλάδα υπουργός Οικονομικών, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει. Δεν φοβάμαι αυτή την στιγμή, αλλά είναι αλήθεια ότι τα μέτρα ασφαλείας μου αυξήθηκαν. Δεν τολμώ πλέον να βγω μόνος μου από την πόρτα του σπιτιού μου, δεν είναι πια δυνατόν να κάνω σπορ ή να βγω με φίλους", λέει ο Γιάννης Στουρνάρας στη συνέντευξή του στην Bild, όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για την σφαίρα που εστάλη στο γραφείο του.
Κατά τ' άλλα, ο υπουργός Οικονομικών απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους εντός του 2013, τονίζοντας ότι "η Ελλάδα θα εξοφλήσει τα χρέη της" κι  επαναλαμβάνει ότι "δεν θα πουλήσουμε νησιά".
Επίσης, τάσσεται υπέρ της εφαρμογής ενός δεκαετούς προγράμματος για την Ελλάδα, το οποίο, όπως λέει, θα δίνει ώθηση τόσο στην χώρα όσο και στην Ευρώπη. Αναγνωρίζει ότι το υφιστάμενο πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό, τονίζει ωστόσο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.
Επισημαίνει ότι καταβάλλεται προσπάθεια να φορολογηθούν περισσότερο οι εύποροι ενώ εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες λέγοντας: " Εάν αναφέρεται κανείς στις υποδομές, δεν είμαστε ακόμη στο ίδιο επίπεδο με την Γερμανία, αλλά σημειώνουμε μεγάλα βήματα προόδου. Όλο και περισσότεροι διώκονται για φοροδιαφυγή, άνθρωποι πλούσιοι και με επιρροή οδηγούνται στην φυλακή".

2 σχόλια

  1. Η πλήρης διαστρέβλωση μιας είδησης... "κατώτατο μισθό 300 ευρώ ζητάνε οι πολυεθνικές"

    [Φυσικά θα διαβάσατε τους λαϊκιστές που λένε ότι οι πολυεθνικές ζήτησαν κατώτατο μισθό 300...
    _________________________________/
    Για άλλη μια φορά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική:

    ΈΝΑΣ εκπρόσωπος πολυεθνικής, πρότεινε να μπορούν να προσλαμβάνουν νεαρούς για λίγες ώρες για λίγες μέρες, οι οποίοι θα πληρώνονται ανάλογα με λιγότερα λεφτά... όλο αυτό έγινε χαλαρά:

    Οι πολυεθνικές ζητάνε μείωση του κατώτατου μισθού στα 300 ευρώ...

    Δεν μας προκαλεί έκπληξη... έκπληξη θα ήταν να παρουσίαζαν την είδηση στις σωστές της διαστάσεις

    (αυτό το ζήτησε ένας και όχι όλοι... όπως λέει η ΜΟΥΦΑ είδηση των Συριζοκάφρων των ΜΜΕ του κώλου...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σαμαροπασόκηδες
    Κι’ η άτιμη γενιά σας
    Καταραμένοι νά ΄σαστε
    Εσείς και τα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση