GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Φυγάδευσαν άρον άρον τον Σαλμά...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το ξενοδοχείο, όπου β...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο «Αθηνά», στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, o κ.Σαλμάς, βγήκε από την πίσω πόρτα και πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, με τους συγκεντρωμένους πολίτες να τρέχουν πίσω από το όχημα πετώντας πέτρες, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός!!!
Την ίδια ώρα στο έδαφος έπεσε και ένας άντρας ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο λιποθύμησε από ρίψη χημικών που έκανε η αστυνομία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Στο σημείο επικρατεί πανικός, καθώς οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από την στάση του υπουργού ενώ διαμηνύουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Πηγή: cityvoice.gr

1 σχόλιο

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση