GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τον Αλέξη Τρίπρα δίπλα στο φέρετρο του Ούγκο Τσάβες...

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Καράκας για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες.  Σε δύο ερασιτεχνικά βίντεο o Αλ. Τσίπρας φαίνεται να χαιρετάει ηγ...

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Καράκας για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες.  Σε δύο ερασιτεχνικά βίντεο o Αλ. Τσίπρας φαίνεται να χαιρετάει ηγέτες των χωρών της Λατινικής Αμερικής που κάθονται μπροστά από το σκεπασμένο με τη σημαία της Βενεζουέλας φέρετρο του Ούγκο Τσάβες.
Στο πρώτο βίντεο ο Αλ. Τσίπρας χαιρετάει τους ηγέτες, ενώ στο δεύτερο βίντεο οδηγείται πάνω από το φέρετρο του βενεζουελάνου ηγέτη για να αποτίσει φόρο τιμής. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να στέκεται μερικά δευτερόλεπτα σκεπτικός πάνω από το φέρετρο του Τσάβες και έπειτα αποχωρεί.

8 σχόλια

  1. Θα κάνουν μούμια και τον Τσάβες !!

    Προφανώς είναι οπτικοί τύποι οι κομμουνιστές...

    Ταρίχευσαν τον Λένιν , ταριχεύουν τον Τσάβες !!!

    Μένει κανείς άφωνος από το μέγεθος της κομμουνιστικής λατρείας σε πρόσωπα!!!
    Λατρεία που ξεπερνά και τα χειρότερα παραδείγματα θρησκευτικού φανατισμού* !!!

    Εξηγούνται όμως όλα με την λογική...

    Είναι μάλλον προφανές ότι οι κομμουνιστές πρέπει να ΒΛΕΠΟΥΝ το αντικείμενο του ΜΥΘΟΥ για να πείθονται.
    Είναι θέμα μόρφωσης και σκέψης.
    Επιβεβαιώνεται ξανά ότι τα πτυχία ΔΕΝ είναι μόρφωση αλλά και ότι η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους κομμουνιστές επηρεάζει την εγκεφαλική λειτουργία της (κριτικής) σκέψης.
    Τα θέλουν όλα Ευκολόπεπτα και "Μασημένα".
    Θέλουν αυτά που θα τους δώσει ο Ινστρούχτορας η το κράτος "πατερούλης"... Θέλουν να ΒΛΕΠΟΥΝ τον ... ΗΓΕΤΗ του λαού...

    Πέτυχε στην Σοβιετική Ένωση όπου ήταν υποχρεωτική η ..."εκδρομή" στο μαυσωλείο του Λένιν και ευελπιστούν ότι θα πετύχει και στην Λατ. Αμερική όπου (όπως και να το μετρήσεις...) το επίπεδο είναι κάπως... χαμηλότερο.

    Ίσως από κεί ορμώμενος ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Τσάβες θα αναστηθεί, μαζί με τον Ιησού!
    Σε επιστολή του προς τους πολίτες της Βενεζουέλας, αναφέρει: «Είμαι σίγουρος ότι το αθώο πνεύμα του που έχει ανέβει στα ουράνια, θα επιστρέψει μια μέρα μαζί μας, μαζί με τον Ιησού, και για μια ακόμα φορά θα φέρει ειρήνη, δικαιοσύνη και καλοσύνη».

    Μέχρι όμως να... αναστηθεί, ας τον βλέπουν οι κομμουνιστές από το τζαμάκι του μαυσωλείου...


    *Τελικά οι κομμουνιστές είναι πολύ πιο θρήσκοι από τους .."Αστούς" !!
    Μόνο που οι δικοί τους "άγιοι" είναι ταριχευμένοι η κυκλοφορούν σε ... μπλουζάκια...Τσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENAS PSOFIOS ARXIDOMALAKAS SYNANTA TON ETERO TOU ARXIDOMALAKA.....A RE ELLINAKIA KOUMOUNIA..... VREMENO KSILO THELETE ALLA DEN MATHENETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Εγκυκλοπαιδικά...ΟΧΙ βέβαια για τον ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΝίτη.

    Το μαυσωλείο του Λένιν στην Ρωσία
    το ξήλωσαν απο το Κρεμλίνο και
    το πέταξαν σε κάποια χωματερη
    εδώ και 10 χρόνια...

    Φυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ραούλ σε Τσίρπα: Προσέχω μην πεθάνει ο Κάστρο γιατί το βάρος της παγκόσμιας επανάστασης θα πέσει στις πλάτες σου (βίντεο)

    [Γελάει ο κόσμος με το τι μεταδίδουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι από τη Βενεζουέλα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Εισασταν δυο ,εισασταν τρεις, ( κιμ ιλ γιονγκ, φιντελ καστρο, τσαβες).

    Τωρα ξαναμεινατε δυο.

    Ρε καντεμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ο μέγας "δημοκράτης" Γκλέζος προσκύνησε με θρησκευτική ευλάβεια την σωρό του αιμοσταγούς δικτάτορα Εμβέρ-Χότζα,ο πρόεδρος ....15μελούς θα ...έμενε πίσω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως με όλες αυτές τις μνημονιακές συμφωνίες, έχουμε πάψει από τον Μάιο του 2010 να υπάρχουμε ως ανεξάρτητη χώρα.

    Εχουμε γίνει η πρώτη σύγχρονη μετα-αποικία. Ακόμη και μία σύγχρονη αποικία, μία μετα-αποικία, θα υποστεί ό,τι και οι παλαιότερες.

    Αν έχει κατοίκους που αντιδρούν, θα είναι οι πρώτοι που θα εξολοθρευτούν.


    Τα πρώτα θύματα είναι οι ιθαγενείς. Ολοι; Οχι. Μόνον εκείνοι που θα αντισταθούν στον τρόμο και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και εκείνοι που θα κριθεί απαραίτητο να καταγραφούν ως «παράπλευρες απώλειες» στη διαδικασία επιβολής ενός άλλου καθεστώτος στην αποικία.

    Η σφαγή που γίνεται στην χώρα είναι άνευ προηγουμένου, αλλά κανένας από αυτούς που θα έπρεπε, δεν μιλά....Προφανώς, γιατί έχουν επιλέξει πλευρά, νομίζοντας ότι θα σωθούν, ενώ στην ουσία θα χρησιμεύσουν σαν καύσιμη ύλη, αργότερα.

    Ετσι γίνεται στις αποικίες.


    Θυμίζω τι έλεγε το Eurogroup πέρυσι τον Φεβρουάριο, μετά τον «πανωλεθρίαμβο» Βενιζέλου-Παπαδήμου με το PSI.

    «Τέλος, το Eurogroup σε αυτά τα πλαίσια καλωσορίζει την πρόθεση των ελληνικών αρχών να εισάγουν εντός δύο μηνών νόμο που θα διασφαλίζει την προτεραιότητα της εξυπηρέτησης του χρέους. Η πρόνοια αυτή θα εισαχθεί στο ελληνικό σύνταγμα το ταχύτερο δυνατόν». Δηλαδή; Μα, ζητούσαν τη συνταγματική κατοχύρωση της απαγόρευσης της πτώχευσης.

    Αυτοί που υπαγόρευσαν τη συμφωνία δεν ζήτησαν και κατάργηση του συντάγματος.... Απλά, μερικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που θα το παρακάμπτουν....

    Η οικονομία αντιμετωπίζει μία παγκόσμια κρίση -που ας μην ξεχνάμε ότι είναι κρίση του κεφαλαίου- όπως η τωρινή, οι τομείς οικονομικής δραστηριότητας που αντιμετωπίζουν τα πιο σοβαρά προβλήματα, είναι εκείνοι που ευνοούσαν ή ανέχονταν τις φούσκες.

    Ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι ένας -ο πρώτος- από αυτούς.

    Το γεγονός της απουσίας κανόνων που θα ρυθμίζουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική δραστηριότητα καθώς και οι κίνδυνοι που δημιουργούνταν από αυτή την έλλειψη, είχαν γίνει φανεροί και πριν από την κρίση.

    Ποιος θα πατήσει το κουμπί και να πει τέλια και παύλα...Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση..

    ΚΑΛΌ ΘΆΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΑΚΌΜΑ..ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΑΜΕΡΙΑΚΟΣ; ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΈΨΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακροπρόθεσμα μπορεί κάποιοι να έχουν επίδομα (ανεργίας)
    Στην αρχή, ένιωσα έκπληξη. Αναρωτήθηκα «είναι δυνατόν να έχουν τόσο θράσος;». Μετά, ήρθε η οργή.

    Γιατί πρόκειται για ένα γεγονός επαναλαμβανόμενο, πράγμα που δείχνει πρόθεση.

    Μιλώ για τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία που είναι αναθεωρημένες προς το χειρότερο, σε όλα τα βασικά μεγέθη.

    Αυτή η ενέργεια αμφισβητεί για μία ακόμη φορά τις προβλέψεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, αγνοώντας -ανάμεσα στα άλλα- ότι ο άνθρωπος έχει κληρονομικό χάρισμα στις αποτυχημένες προβλέψεις.

    Αυτό τον φθόνο τόσων ανθρώπων προς το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα, τον θεωρώ παράλογο, σχεδόν παθολογικό.

    Είναι δυνατόν «αυτοί», να ξέρουν καλύτερα από τον άνθρωπο που ως διευθυντής του ΙΟΒΕ είχε προβλέψει ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα ανέβαζε 15% την ανάπτυξη; Εντάξει, μπορεί η πρόβλεψη να μη βγήκε, συμβαίνουν αυτά, ιδίως όταν η οικονομική πραγματικότητα είναι κάτι πολύ πιο απείθαρχο από τους υπολογισμούς του, στα χαρτιά.

    Από τη στιγμή που οι αριθμητικές πράξεις στα χαρτιά του, δίνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα, όποιος αρνείται να συμμορφωθεί με αυτά, είναι εχθρός της προσπάθειας που καταβάλλει η κυβέρνηση για τη σωτηρία της χώρας. Είτε είναι συνταξιούχος που βλέπει την άγρια πετσοκομένη σύνταξή του να μην επαρκεί για μία αξιοπρεπή διαβίωση, είτε είναι άρρωστος που δεν βρίσκει γιατρό και φάρμακα και επιπλέον δεν έχει και χρήματα για να πληρώσει, είτε είναι άνεργος και δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα ή τη δόση του στεγαστικού δανείου και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι, όλοι αυτοί αρνούνται πεισματικά να συμβάλλουν στην προσπάθεια εθνικής σωτηρίας.

    Μίας σωτηρίας που θα έχει απώλειες, βέβαια και στις οποίες θα περιλαμβάνονται όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν, οι οποίοι αρνούνται να το κάνουν. Εξω από κάθε λογική. Τι θα πει «αρνούμαι να θυσιαστώ για να διασφαλίσω τα κέρδη του τραπεζίτη και του δανειστή;...Τα κέρδη του κεφαλαιούχου που θα αγοράσει δημόσια περιουσία σε εξευτελιστική τιμή;...Τα κέρδη του κεφαλαιούχου που θα του χαρίσουν υπηρεσίες κοινής ωφελείας και θα με χρεώνει 100% περισσότερο;».

    Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας, με υπευθυνότητα, σε ανύποπτο χρόνο, είχε προειδοποιήσει ότι «με 585 ευρώ τον μήνα, δεν ζεις». Είχε βάλει τον πήχυ.

    Επιτέλους, όσοι βρίσκονται κάτω από τον πήχυ, δεν έχουν ψήγματα φιλότιμου για να ενταχθούν, αυτοβούλως, στη λίστα των απωλειών, για να σωθεί ο τόπος;

    Αυτή την περίοδο, με περισσότερους από 1,4 εκατ. ανέργους καταγεγραμμένους, για να δημιουργείς 100 χιλιάδες θέσεις ετησίως χρειάζεσαι ρυθμούς ανάπτυξης που θα φτάνουν εκείνους της Κίνας, πάνω από 7%.

    Ο κ. Στουρνάρας με την πολιτική στην οποία επιμένει, κινείται αντίστροφα. Σε ύφεση 7% πηγαίνει για να ανεβάσει το νούμερο των ανέργων και μετά να υποστηρίζει ότι «υπάρχει πρόοδος στους δείκτες».

    Για να το πούμε καθαρά, αυτό που η κυβέρνηση εννοεί ως «πολιτική αντιμετώπισης ανεργίας» είναι ένα επίδομα -στο ύψος του επιδόματος ανεργίας- για ορισμένο χρονικό διάστημα, από τα κοινοτικά κονδύλια. Αν και εφόσον μπορέσει να εξασφαλίσει όσα ελπίζει.

    Πρόκειται για μία πολιτική ελεημοσύνης, δηλαδή, με στόχο να περιοριστούν οι κοινωνικές αντιδράσεις μέχρι τις γερμανικές εκλογές.

    Μετά θα αποφασιστεί και το μέλλον της ελληνικής επαρχίας της Γερμανίας. Μέχρι τότε θα πορευόμαστε, όσοι αντέξουμε, με ευχολόγια και δηλώσεις πολιτικής υπευθυνότητας στο μαξιλάρι μας, σαν και αυτή του μικρού εταίρου της τρικομματικής Φώτη Κουβέλη, που μας πληροφόρησε ότι «κανείς άνεργος δεν πρέπει να μείνει χωρίς ασφάλιση». Ο αρσιστερός ιδεολογικός του εξοπλισμός του επιτρέπει τέτοιες δηλώσεις, καίριες, σκληρές. Ανατρεπτικές. Της σοβαρότητας, φυσικά...

    Κατεβείτε στους δρόμους αυτόνομα χωρίς κομματικές ταυτότητες{όλοι είναι ΞΕ-πουλημένοι} ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση