GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρωτικό πάγωμα προσλήψεων αντί για απολύσεις

«Αγκάθι» παραμένει το θέμα τις κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με το MEGA. Η τρόικα ζητά να προσδιοριστούν οι αποχωρήσεις ...

«Αγκάθι» παραμένει το θέμα τις κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με το MEGA.
Η τρόικα ζητά να προσδιοριστούν οι αποχωρήσεις από το δημόσιο έως το 2014 και επιμένει να υπάρχει ουσιαστικά σε κάθε φορέα μία στήλη με τον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν εκτός από αυτούς που θα βγουν στην κινητικότητα (Πέρα από τους επίορκους δηλαδή οι οποίοι ωστόσο περιλαμβάνονται στους 25.000).
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «γραμμή άμυνας» που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση είναι η  εξής: Θα αντιπροτείνει ολοκληρωτικό πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα (μόνο εξαιρέσεις σε ειδικούς τομείς)
Σε ότι αφορά το «χαράτσι» η κυβέρνηση λέει ότι μπορεί να έχει μία αξιόπιστη βάση δεδομένων για τον ενιαίο φόρο ακινήτων έως τον Ιούνιο, όμως η τρόικα δεν  έχει πεισθεί. Απ’ότι φαίνεται λοιπόν η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ μένει ως έχει και δίνεται παράταση στις διαπραγματεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα, μετατίθεται δηλαδή χρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση