GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασχηματισμό μόλις φύγει η τρόικα προτείνει το ΠΑΣΟΚ...

Μια σειρά σημαντικών θεμάτων θέτει το ΠΑΣΟΚ προς συζήτηση στην προσεχή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών και για πρώτη φορά οι προτάσ...

Μια σειρά σημαντικών θεμάτων θέτει το ΠΑΣΟΚ προς συζήτηση στην προσεχή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών και για πρώτη φορά οι προτάσεις του συνοδεύονται και από όρους και προϋποθέσεις.
Επίσης το ΠΑΣΟΚ θέτει θέμα ανασχηματισμού, αμέσως μετά την επίσκεψη της τρόικας και προτείνει την αναβάθμιση της συνάντησης των τριών αρχηγών, οι οποίοι, στην ουσία, θα συντονίζουν την κυβερνητική δράση.
Η Ιπποκράτους θεωρεί  αναγκαία και επείγουσα την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας σύγκλισης των τριών κομμάτων.
Επαναφέρουν επίσης τα θέματα που θα συζητηθούν με την τρόικα για τα οποία πρέπει να συμφωνήσουν οι τρεις εταίροι, μεταξύ των οποίων η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση και το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ, για το οποίοι έχει εκφράσει διαφωνία η ΔΗΜΑΡ.
Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι η κρίση στην Κύπρο είναι πιθανό να επιβαρύνει τους ήδη αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τονίζουν την ύπαρξη της "ρήτρας βαθύτερης ύφεσης" και τονίζουν ότι "είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσει η Ελλάδα αυτά που πρέπει", στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Σύμφωνα με τους κύκλους του ΠΑΣΟΚ όλα τα άλλα θέματα εντάσσονται σε ένα ενιαίο προγραμματικό πλαίσιο με ορίζοντα τετραετίας. Και για πρώτη φορά από τον σχηματισμό της κυβέρνησης θέτει θέμα δίκαιης μοιρασιάς κόστους και οφέλους μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.
Αιχμές κατά υπουργών της κυβέρνησης
Η Ιπποκράτους, πάντως, προειδοποιεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στις προτάσεις νόμων που έχει καταθέσει για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κατηγορεί υπουργούς, τους οποίους δεν κατονομάζει, ότι στις επαφές τους με την τρόικα, αγνοούν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης καταγγέλλει ότι υπουργοί (που επίσης δεν κατονομάζονται) εμφανίζουν δικές τους διαφωνίες προς τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ως πίεση από την τρόικα, όπως σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή και τονίζει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση εμφανίζει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της, αλλά η ηγεσία του θεωρεί ότι η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με αποτελεσματικότερο συντονισμό.
Τέλος, το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά ζητά να αποκτήσει οργανωμένη μορφή η σύσκεψη των τριών αρχηγών, για να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός στη λειτουργία της κυβέρνησης.
(Πηγή: ΑΠΕ)

3 σχόλια

  1. Προσωπικά δεν έχω ούτε ένα ευρώ σε τράπεζες ούτε και συγγενικά μου πρόσωπα {έχω χρήματα ΑΚΌΜΑ, ώστε να νιώθω ελεύθερος ,για τίποτα άλλο δεν αξίζουν για έμενα τα χρήματα} Όμως εδώ μπαίνει ένα δειλίμα: ΟΛΟΙ στην ΕΛΛΑΔΑ φωνάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι οι καταθέσεις του κοσμάκη είναι διασφαλεισμενες ... Εγώ ας πούμε ότι θέλω να τους πιστέψω .. Αλλά συγνώμη μεγάλη η χάρη τους 1] ο Νταισεμπλου 2} Μπαροζο} 3}Ντραγκι 4} Σοιπλερ ΛΕΝΕ ότι αν δεν πάει μια τράπεζα καλά οι καταθέτες θα θεωρούνται ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!! ποιο να πιστεύατε ΕΣΕΙΣ .. έτσι απλά απλά σας ερωτώ...

    Και δεν είναι πρωτΑπλιρατικο αστείο, δεν θα κουρέψουν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ το μεγάλο κεφαλαιούχο ..ΠΟΤΕ.

    1} Έχουν εσωτερική πληροφόρηση οι κεφαλαιούχοι.....

    2}Θα τους δώσουν ΕΣΠΑ κονδύλια Ε..Ε έχουν εργαλεία ΠΑΝΤΑ να του προφυλάγουν ΠΑΝΤΑ....ΑΡΑ ο στόχος είναι η μάζα τα 10.000 και 20.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ...

    Προσωπικά θα έλεγα στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ να πανε να κάνουν σεξ .. ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΑΥΤΟΊ ΈΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΕΕΕ

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικαντισμός του Ταρτούφου… αλλά και μπόλικος Ιησουιτισμός.

    «Δεν κόβουμε τις συντάξεις», αλλά θα συνεχίσουμε στα κρυφά και όποτε θέλουμε, να ανεβάζουμε το ποσοστό συμμετοχής των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων, θα συνεχίσουμε να τους φορτώνουμε με χαράτσια, θα συνεχίσουμε να τους σπρώχνουμε σε υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. Όμως, τη σύνταξη δε θα την κόψουν περαιτέρω.

    «Δεν κόβουμε μισθούς», αλλά αφήνουμε τα καρτέλ να ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων τους όποτε θελήσουν, να μη μετακυλύουν στους καταναλωτές το κέρδος τους από τις μειώσεις...του εργατικού κόστους, θα βάζουμε φόρο στο πετρέλαιο, θα φτάνουμε τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ, θα χώνουμε χαράτσια, θα στηρίζουμε τους εκβιασμούς των τραπεζών στους δανειολήπτες, αλλά κατά τ’ άλλα δεν τίθεται θέμα περαιτέρω μείωσης των μισθών.

    «Δεν κλείνουν τα βιβλιοπωλεία λόγω κρίσης», αλλά προφανώς είναι καθαρή σύμπτωση ότι ύστερα από 128 χρόνια λειτουργίας έκλεισε φέτος η «Εστία», ότι τα χρέη των βιβλιοπωλείων προς τους εκδοτικούς οίκους σέρνουν από πίσω τους πολλά μηδενικά, ότι αρκετοί εκδοτικοί οίκοι απολύουν προσωπικό, ότι η πτώση στην αγορά βιβλίων υπολογίζεται στο 35%. «Φταίνε αυτοί που δεν πάτησαν το πόδι τους σε βιβλιοπωλείο», όμως αυτοί που το πατούσαν το πόδι τους επί 128 χρόνια στην «Εστία», προφανώς τα τελευταία 2 χρόνια είπαν να το κόψουν το διάβασμα γιατί τους πείραζε. Καημένε!

    «Το ισοζύγιο προσλήψεων απολύσεων αλλάζει το ισοζύγιο της ανεργίας: Τον Μάρτιο έγιναν 38.000 προσλήψεις έναντι 23.000 απολύσεων. Και ακόμα η τουριστική περίοδος δεν ξεκίνησε», ακόμη κι αν απολύθηκαν υπάλληλοι με χρόνια υπηρεσίας και πλήρες ωράριο και προσλήφθηκαν νέοι κάτω των 25 με 500 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση και 300 για μειωμένη απασχόληση. Τι σημασία έχει αυτή η διαφορά μπροστά στην ανάγκη δημιουργίας μιας πλασματικής εικόνας; Και ακόμη η επόμενη τουριστική περίοδος δεν τελείωσε για να μάθουμε πόσοι απασχολήθηκαν στη μαύρη εργασία.

    Ταρτουφισμός ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :ταρτουφ(ταρτούφος) -ισμός] η προσπάθεια απόκρυψης ανηθικοτήτων και ελαττωμάτων με ηθικολογίες.

    «Ο Ταρτούφος» από το έργο του Μολιέρου είναι ένας υποκριτής-ευσεβής κληρικός που καταχθόνια και επικαλούμενος την «αρετή» του, καταφέρνει να κυριαρχήσει στη ζωή του ευεργέτη του κ. Οργκόν. Με απατεωνιές προσπαθεί να κατακτήσει όχι μόνο την περιουσία του Οργκόν, αλλά και την ίδια τη σύζυγό του, την οποία έχει βαθιά ερωτευτεί.

    Και ήρθε ο καιρός να ζήσουμε τη σύγχρονη εκδοχή του «Ταρτούφου» αυτού του υποκριτή θεοσεβούμενου δήθεν πολιτικάντη – παπαγαλάκι που καταχθόνια και επικαλούμενος την «ηθική και τάξη» του μέσου Έλληνα μ@λ@κ@ καταφέρνει να κυριαρχήσει στη ζωή του.

    Με απατεωνιές καταφέρνει να κατακτήσει όχι μόνο την περιουσία του μαλάκα που την παραδίδει στους δανειστές – τοκογλύφους, αλλά και την ίδια την παρθένα του χωριού για να τη δώσει δώρο στον καλύτερο ξένο επενδυτή.


    Τον μπελά μου για προσομοίωση προσγείωσης UFO στη Γη. Έτσι μιλάνε όλοι τους, πλην του Στουρνάρα ο οποίος δεν κλάνει αν δεν πάρει άδεια από τον Σόιμπλε.

    Οι υπόλοιποι είναι Τζαβάρες και Μασχάληδες. Πόσο σλάλομ να κάνεις για να τους αποφύγεις; Είναι πολλοί. Βρίσκονται παντού. Μας σημαδεύουν στο κεφάλι με ένα ψέμα, μια προβοκάτσια, μια αθλιότητα, με ότι έχουν πρόχειρο. Και το κακό είναι ότι όσο καθόμαστε ακίνητοι, τόσο θα μας πετυχαίνουν.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος

    Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο υπουργός Προστασίας της Ολιγαρχίας, Νίκος Δένδιας, ότι η χώρα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ.

    Ο Νίκος Δένδιας επικαλέστηκε, ως δικαιολογία, τα ατελείωτα σύνορα της χώρας και όλοι έμειναν στην αρλούμπα του ότι «η ακτογραμμή της Ελλάδας είναι ίση με την ακτογραμμή της Αφρικής». Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική.

    Η Ελλάδα κύριε Δένδια είναι γεμάτη Καλάσνικοφ επειδή τα Καλάσνικοφ είναι η πιο σίγουρη επένδυση.

    Οι Έλληνες αγοράζουν μαζικά Καλάσνικοφ επειδή η ευρωζώνη διαλύεται, το Χρηματιστήριο πάει...
    κατά διαόλου και οι Τράπεζες δεν μπορούν πια να εγγυηθούν ούτε τις καταθέσεις των πολιτών.

    Τώρα που το μέλλον διαγράφεται πιο αβέβαιο από ποτέ, τα Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος για τους Έλληνες, αφού αφενός τους προστατεύουν και αφετέρου θα τα πουλήσουν σε πολύ υψηλή τιμή, μόλις επέλθει το χάος και τα Καλάσνικοφ γίνουν περιζήτητα.

    Η καλύτερη επένδυση είναι τα χρυσά Καλάσνικοφ, αφού συνδυάζουν το χρυσό με την προστασία.

    Εγώ αγόρασα 4 χρυσά Καλάσνικοφ και αντιμετωπίζω το μέλλον με αισιοδοξία.

    Πήρα κι ένα ασημένιο Καλάσνικοφ για το βαφτιστήρι μου. Πάσχα έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση