GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα πουν Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης

Η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων το 2013 αλλά και η μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο αναμέν...

Η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων το 2013 αλλά και η μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο αναμένονται να τεθούν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών η οποία έχει προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον Real Fm, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ενημερώσει τους κυβερνητικούς εταίρους για το θέμα της Κύπρου και για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Αναφορικά με τα εσωτερικά θέματα, αναζητούνται και ενδεχομένως οριστικοποιηθούν λύσεις. Όσον αφορά στο χαράτσι της ΔΕΗ, το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται να εισπράξει, μέσω της ΔΕΗ, μικρότερο φόρο, όπως εάν είχε τεθεί σε εφαρμογή ο ενιαίος φόρος ακινήτων. Την ίδια στιγμή, τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Φώτης Κουβέλης αρνούνται την είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Όσον αφορά στις απολύσεις στο Δημόσιο, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρέπει να έχει έτοιμη την πρόταση με τον συγκεκριμένο αριθμό Δημοσίων Υπαλλήλων που θα τεθούν είτε σε κινητικότητα είτε σε διαθεσιμότητα, έως τις αρχές Απριλίου.
Σύμφωνα με τον Real Fm το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει ότι το Υπουργείο δουλεύει εντατικά και ότι το πλάνο θα είναι έτοιμο όταν έρθει η τρόικα. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει ότι το σχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν κινείται γρήγορα ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης στηρίζει απόλυτα τον Αντώνη Μανιτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση