GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταλμα σύλληψης για την αδελφή της πρώην συζύγου του Άκη

Ένταλμα για τη σύλληψη της Έλγκεν Στοφρέγκεν, αδελφής της Γκούντρουν Μολντεχάουερ πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου,εξέδωσε ο ανακριτή...

Ένταλμα για τη σύλληψη της Έλγκεν Στοφρέγκεν, αδελφής της Γκούντρουν Μολντεχάουερ πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου,εξέδωσε ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής για εμπλοκή της σε διακίνηση παράνομων χρημάτων του προσωρινά κρατούμενου πρώην υπουργού.
Το ένταλμα, που εκδόθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, αφορά στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σε βάρος της μετά τον εντοπισμό ποσού 1.455.000 ελβετικών φράγκων σε τραπεζικό της λογαριασμό.
Σημειώνεται ότι ο συνδικαιούχος του συγκεκριμένου λογαριασμού ήταν ένα ακόμα πρόσωπο που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό στις δικαστικές αρχές, σε βάρος του οποίου επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Το ποσό των 1.455.000 ελβετικών φράγκων φέρεται να προέρχεται από λογαριασμό της εταιρείας ΜΙΕ, που εμπλέκεται στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων. Στη συνέχεια, το ποσό αυτό εμβάστηκε σε λογαριασμό του Κύρου Μελά, γιου του εκπροσώπου της off shore Μorelia, Οράτιου Μελά, και τελικά κατέληξε στον τραπεζικό λογαριασμό της αδελφής της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για διακίνηση «μαύρου πολιτικού χρήματος», υπόθεση για την οποία κατηγορούνται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ακόμη 18 άτομα, έχει προσδιοριστεί να ξεκινήσει στις 22 Απριλίου, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις του υπουργείου Άμυνας για τα TORM1 και τα υποβρύχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση