GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Δεν περιμένουμε να καταλάβουν...

"Δεν περιμένουμε από τους υποστηρικτές του μνημονίου να καταλάβουν ότι υπάρχει κοινωνικά δίκαιη εναλλακτική φορολογική πολιτική,  πλ...

"Δεν περιμένουμε από τους υποστηρικτές του μνημονίου να καταλάβουν ότι υπάρχει κοινωνικά δίκαιη εναλλακτική φορολογική πολιτική,  πλην αυτής που συνδιαμορφώνει και υλοποιεί η συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά με την τρόικα", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις "κοινές", όπως σημειώνει, ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών και του Γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ωστόσο, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, "αυτό που είναι πραγματικότητα είναι η αύξηση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα, η αύξηση του ΦΠΑ στα είδη ευρείας κατανάλωσης, η αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, η αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος, τα παντός είδους χαράτσια και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που επιβάλλει η συγκεκριμένη κυβέρνηση του κ. Σαμαρά".

"Και όλα αυτά κοστίζουν πολλά όχι βέβαια στους εμπνευστές των «Ζαππείων», αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία", υπογραμμίζει.

1 σχόλιο

  1. "Οι κλόουν, οι μαζορέτες και ο χορός του θανάτου" ~~~~~ Οικονομικές εξαγγελίες Τσίπρα που (εντελώς ΤΥΧΑΙΑ !!) αντιγράφουν αυτά που προβλέπει..Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!

    Ειλικρινά "πέφτουμε από τα σύννεφα" !!!

    Μετά από τόσο καιρό που μας κρατούσε "μυστική" την συνταγή του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του, χθές μας είπε ότι θα είναι συμβατή με αυτά που προβλέπουν τα Μνημόνια !!!


    Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω την φορολόγηση της εκκλησίας που έλεγε προεκλογικά!
    Νέα κωλοτούμπα από την Κουμουνδούρου εκτός αν έκανε καλή δουλειά ο ψηφοφόρος τους Ιερώνυμος...

    Νέα κωλοτούμπα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά όσν αφορά τις σχέσεις του με την εκκλησία. Χθες σε ημερίδα για τη φορολογική πολιτική ο υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννης Μηλιός απέφυγε τεχνηέντως να αναφερθεί άμεσα σε οποιαδήποτε φορολογική επιβάρυνση για την Εκκλησία, παρά τα όσα έλγε προεκλογικά η Κουμουνδούρου!

    Χαρακτηριστικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: "Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώς φορολογικής ασυλίας των οικονομικά ισχυρών παραγόντων, όπως των εφοπλιστών και της Εκκλησίας".

    Χθες λοιπόν στην ημερίδα του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με θέμα:"Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την φορολογική πολιτική" ..........ΔΕΝ !!!

    Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν έβγαλε ...τσιμουδιά για το ίδιο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση