GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεμοστρόβιλοι έπληξαν τη βόρεια Μελβούρνη

Είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σήμερα, μετά από το πέρασμα ανεμοστρόβιλων μέσα από μια πόλη στη νοτιοανα...

Είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σήμερα, μετά από το πέρασμα ανεμοστρόβιλων μέσα από μια πόλη στη νοτιοανατολική Αυστραλία.
Οι ανεμοστρόβιλοι κατέστρεψαν στέγες, παρέσυραν τροχόσπιτα και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στις υποδομές της πόλης. Το πέρασμα των ανεμοστρόβιλων στην πόλη Γιαραούνγκα, 280 χιλιόμετρα βόρεια της Μελβούρνης, διήρκησε μόλις 5 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για να προκαλέσει την καταστροφή.
«Κρεμαστήκαμε από τα παράθυρα, σε κάποια στιγμή» είπε ένας κάτοικος της πόλης στο εθνικό δίκτυο ABC. Πέντε από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στην Μελβούρνη.
«Με δεδομένη την καταστροφή, είναι εκπληκτικό που δεν υπήρξαν πολύ σοβαροί τραυματισμοί», είπε εκπρόσωπος της πολιτείας της Βικτώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση