GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καρφιά» Κεδίκογλου σε Μανιτάκη για καθυστερήσεις

Μετά τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδικογλου έσπευσε να «αδειάσει» τον συνάδελφό του υπουργό ...

Μετά τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδικογλου έσπευσε να «αδειάσει» τον συνάδελφό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη.
Μιλώντας στον real.fm και αφού προηγουμένως είχε υποστηρίξει ότι δεν θα σχολιάσει  «την πορεία των διαπραγματεύσεων μέχρι την ολοκλήρωσή τους»,  «κάρφωσε» τον κ. Μανιτάκη και μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί για το θέμα του Δημοσίου: «Έχουμε ένα ζήτημα που πρέπει να υλοποιήσουμε το σχέδιο Μανιτάκη για την κινητικότητα. Πρέπει να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς υλοποίησης», είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πάντως ότι «η καθυστέρηση έχει να κάνει σε πολλές περιπτώσεις με την εγγενή αντίδραση ενός μηχανισμού που δεν θέλει να αλλάξει.»
Να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η ενόχληση για τον κ. Μανιτάκη έχει φτάσει πλέον μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση