GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύποπτος για την επίθεση με οξύ

Ένας ύποπτος ανακρίνεται από την ρωσική αστυνομία για την επίθεση με οξύ εναντίον του καλλιτεχνικού διευθυντή των Μπολσόι. "Στο πλα...

Ένας ύποπτος ανακρίνεται από την ρωσική αστυνομία για την επίθεση με οξύ εναντίον του καλλιτεχνικού διευθυντή των Μπολσόι.
"Στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση εναντίον του Σεργκέι Φιλίν, οι αστυνομικοί της Μόσχας προσήγαγαν έναν από τους υπόπτους για ανάκριση", δήλωσε αστυνομική πηγή της Μόσχας στο BBC. 
Σύμφωνα με πηγή των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφαξ, ο ύποπτος δεν είναι μέλος των Μπολσόι, συνελήφθη σε προάστιο της ρωσικής πρωτεύουσας και πιστεύεται πως είναι ο εκτελεστής και όχι ο εντολέας της επίθεσης.
Μέχρι τώρα οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν μόνο μάρτυρες της επίθεσης. Ο 42χρονος Σεργκέι Φιλίν υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο όταν μασκοφόρος του επετέθη με βιτριόλι έξω από το διαμέρισμά του στη Μόσχα το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου.
Ο Φιλίν νοσηλεύεται στην Γερμανία για την σταδιακή απoκατάσταση της όρασής του και έχει δηλώσει πως ίσως να γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση, που στόχο είχε να τον απομακρύνει από την διεύθυνση των μπαλέτων και να αμαυρώσει τη φήμη τους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση