GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή:Η Κοκκινιά έφτυσε τον Τσίπρα

"Η Κοκκινιά έφτυσε τον Τσίπρα... " αναφέρει η Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι ενώ στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τρεις κι ο κούκος, ...

"Η Κοκκινιά έφτυσε τον Τσίπρα... " αναφέρει η Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι ενώ στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τρεις κι ο κούκος, στο ίδιο σημείο για την Χρυσή Αυγή ήταν χιλιάδες Έλληνες.
"Ούτε 200 άτομα δε μάζεψε ο Τσίπρας στην Νίκαια, ενώ οι μισοί ήταν βουλευτές, υπάλληλοι και έμμισθοι του Σύριζα. Στο ίδιο σημείο η Χρυσή Αυγή είχε πρόσφατα συγκεντρώσει 5 χιλιάδες Έλληνες! Οι αριστεροί ξέχασαν γρήγορα την προδοτική τους θέση ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" και θυμήθηκαν τα ελληνικά πετρέλαια για να αλιεύσουν ψήφους από τους αδαείς", σημειώνει  η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:
"Όταν η Χρυσή Αυγή έδινε μάχες για τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα μας αποκαλούσε από γραφικούς μέχρι χουντικούς. Σήμερα δικαιωνόμαστε γι' αυτό και απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων".

2 σχόλια

  1. Κρύος ιδρώτας στη τρικομματική κυβέρνηση μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πολλές χιλιάδες κόσμου αναμένονται στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, σήμερα, μετά τις 6 μμ, ενώ υπουργοί και βουλευτές τρέμουν την οργή του κόσμου, που τους πολιορκεί σε Καβάλα, Πύργο και Αιτωλοακαρνανία. Όλη η Ελλάδα βράζει, λόγω της ανάλγητης πολιτικής των 4 ετών που ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις ευλογίες του κομματιδίου των καρεκλοκένταυρων της ΔΗΜΑΡ, που θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ και ακόμα χειρότερη. Στα επόμενα γκάλοπ, τα τρία κόμματα,ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συρρικνωθούν κι άλλο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειων λίγων διαπλεκομένων και των κομματόσκυλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλοβλάκο, αν βγάλεις τους παρακρατικούς, τους ΚΥΠατζήδες και τα μεταφερόμενα πρόβατα κι εσύ τα τρία του Τσίπρα μάζεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση