GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροπολογία στη Βουλή για τα εκπαιδευτικά θέματα

Δικαίωμα μετάθεσης και στους εκπαιδευτικούς που εισήχθησαν στα Διδασκαλεία Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγείων τα ακαδημαϊκά έτη 2009-...

Δικαίωμα μετάθεσης και στους εκπαιδευτικούς που εισήχθησαν στα Διδασκαλεία Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγείων τα ακαδημαϊκά έτη 2009-2010, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης» και την οποία υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης και Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Στην ίδια τροπολογία προβλέπονται, επίσης:
-Η δυνατότητα ρύθμισης, με πράξεις του Γενικού Γραμματέα Δία Βίου Μάθησης, ζητημάτων που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων ΕΣΠΑ του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
-Εξασφαλίζεται το εργασιακό καθεστώς των διδασκόντων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας και το δημόσιο συμφέρον για την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος.
-Ρυθμίζονται ζητήματα για την ομαλή και ασφαλή συγχώνευση Τμημάτων ΑΕΙ.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση