GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης:Το παιχνίδι είναι στημένο

Σκουρλέτης:Το παιχνίδι είναι στημένο «Το υποτιθέμενο σκληρό πόκερ μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας παίζεται με σημαδεμένα χαρτιά», αναφέρε...

Σκουρλέτης:Το παιχνίδι είναι στημένο

«Το υποτιθέμενο σκληρό πόκερ μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας παίζεται με σημαδεμένα χαρτιά», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «ΑΞΙΑ» και για τις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.
Όπως τονίζει ο κ. Σκουρλέτης, «το παιχνίδι είναι στημένο εξ' αρχής και το αποτέλεσμά του είναι γνωστό από τη στιγμή που υπογράφηκε το τρίτο μνημόνιο».
«Άλλωστε ο πρωθυπουργός στην σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «Αξία» ξεκαθαρίζει πως με την τρόικα δεν υπάρχει εμπλοκή: "Υπάρχει συζήτηση για το πώς θα εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα. Τα ζητήματα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα λύσουμε, γιατί πρόθεσή μας είναι να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε υπογράψει"», υπογραμμίζει.
Αναφερόμενος στους δυο κυβερνητικούς εταίρους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «δεν ωφελούν τα μισόλογα μέσα από τα δόντια, αν πράγματι ανακάλυψαν έστω και τώρα τις "κόκκινες γραμμές", ας τις υπερασπιστούν μέχρι τέλους».
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση