GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπουτάρης "τρέλανε" και τους Τούρκους με την κόκκινη κάλτσα του!

Τρέλανε τους Τούρκος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος βρίσκεται το διήμερο αυτό στην Άγκυρα κι...

Τρέλανε τους Τούρκος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος βρίσκεται το διήμερο αυτό στην Άγκυρα κι...
είχε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Πολιτισμού, Ομέρ Τσελίκ. Ο δήμαρχος έκανε trendy εμφάνιση με τις γνωστές κόκκινες κάλτσες και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Σύμφωνα με το onalert, η Milliyet γράφει για το θέμα της επίσκεψης του Δημάρχου - που εντυπωσίασε γενικότερα- με τον τίτλο « Ο Δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες». Επίσης η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS έχει τίτλο « Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη» και αναφέρεται στο σύνολο της επίσκεψης Μπουτάρη στην Τουρκία που έχει πολλές ειδήσεις για την Θεσσαλονίκη, τα οθωμανικά μνημεία της και πολλά άλλα... Εκτός από την συνάντηση με τον Υπουργό , ο κ Μπουτάρης συμμετείχε και στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Αγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, όπου και συναντήθηκαν πολλοί επιχειρηματίες από τις δύο χώρες.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση