GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν δεν ήθελε να μιλήσει στον Χριστόφια

Ο τέως Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας είχε παραπονεθεί στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο ότι σε αρκετές περιπτώ...

Ο τέως Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας είχε παραπονεθεί στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο ότι σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ο τελευταίος «δεν έβγαινε στο τηλέφωνο».
Αυτό, σύμφωνα με εμπιστευτικό σημείωμα, που αποκάλυψε το MEGA Κύπρου, ανέφερε ο ίδιος ο κ. Μπαρόζο , ενημερώνοντας τους διπλωμάτες των χωρών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Μόσχα.
Ο κ. Μπαρόζο , ο οποίος βρισκόταν στα μέσα της περασμένης βδομάδας στην ρωσική πρωτεύουσα, χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την οικονομική κατάσταση της Κύπρου και επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε υποδείξει από τον Νοέμβριο του 2011 στην κυβέρνηση του προέδρου Χριστόφια ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα βοήθειας.
Ωστόσο, υπέδειξε ο κ. Μπαρόζο, αυτό έγινε τον Ιούλιο του 2012.
Σύμφωνα με το σημείωμα, ο κ. Μπαρόζο ανέφερε στους πρεσβευτές ότι ήταν σαφές από την προηγούμενη κυβέρνηση ότι η Κύπρος δεν ήταν έτοιμη να δεχθεί ορισμένους όρους, που έθεσαν μέλη της Ευρωζώνης.
Τέλος, ο κ. Μπαρόζο ανέφερε ότι μίλησε με τον πρόεδρο Πούτιν για το οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου και συμφώνησαν ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουάνοφ να βρίσκεται σε ανοικτή επαφή με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, αν θέλει η Ρωσία να συμμετάσχει στο σχέδιο διάσωσης της Κύπρου.

1 σχόλιο

  1. ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΑΛ FΜ ....
    ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ
    ΧΑΡΔΑΒΔΕΛΑΣ ΜΕ ΠΟΥΛΑΛΗ ΜΕΤΑ Ο ΧΟΥΝΤΑ λάκης KAI TΩΡΑ O ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ...
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΔΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΕΑΛ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΡAΔΙΟΦΩΝΟ...
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ !!!

    ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ

    Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ
    ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ !

    Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΣΕΙΣ !
    ΘΑΨΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !!!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ Ο Χ Ι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση