GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το σχέδιο "Αθηνά"...

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας την τελική πρόταση του σχεδίου «Αθηνά» το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη στην επιτροπή μ...

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας την τελική πρόταση του σχεδίου «Αθηνά» το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής.
Όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει αύριο το τελικό σχέδιο, αυτό είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης, ενώ θα συζητηθεί και κατά την παρουσίασή του στη Βουλή.
Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι η αναβάθμιση των σπουδών και η ισχυροποίηση των πτυχίων τους.
Την ίδια στιγμή, πάντως, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ορισμένων καθηγητών, φοιτητών και σπουδαστών για τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις σχολών ή τμημάτων. Έτσι αύριο το μεσημέρι, στις 13.30, την ώρα δηλαδή που το σχέδιο θα συζητείται στη Βουλή, φοιτητές έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο, το οποίο, υποστηρίζουν ότι υποβαθμίζει σπουδές και πτυχία.
ΔΕΙΤΕ THN TEΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση