GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά με Βενιζέλο-Κουβέλη

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη είχε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της αυριανής του συ...

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη είχε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της αυριανής του συνάντησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το MEGA,κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με τον Πρωθυπουργό, έθεσε τέσσερα θέματα. Για τον ειδικό φόρο στα ακίνητα τόνισε ότι η θέση του είναι να εφαρμοστεί η απόφαση των πολιτικών αρχηγών, δηλαδή να υπάρξει ένας ενιαίος φόρος και να μη συνεχιστεί η είσπραξη μέσω της ΔΕΗ. Ανέφερε επίσης στον κ. Σαμαρά ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί νέα μέτρα ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει μία γενναία ρύθμιση στις εισφορές και για τα ασφαλιστικά ταμεία και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Όσον αφορά στα κόκκινα δάνεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι η τρόικα πρέπει να δεχθεί περισσότερες δόσεις. Επίσης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό και για την πρότασή του για την ανεργία την οποία έστειλε σήμερα στην τρόικα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,σύμφωνα με το MEGA, ανέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραταθεί το ειδικό τέλος ακινήτων και για το 2013, αλλά θα πρέπει να συντονιστούν καλύτερα ώστε να προχωρήσει το θέμα του ενιαίου φόρου ακινήτων. Ο Φώτης Κουβέλης έθιξε  και το θέμα των κόκκινων δανείων και επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διευκόλυνση και να αυξηθούν οι δόσεις για να αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Ζήτησε επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά να επιμείνει στο θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση και επανέλαβε τη στήριξή του στο σχέδιο  κινητικότητας που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση