GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναυλία αλληλεγγύης στην Κύπρο

Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «Cyprus Aid» και την συμμετοχή πενήντα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή ...

Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «Cyprus Aid» και την συμμετοχή πενήντα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στην τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία. Η συναυλία θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα και θα λήξει τα μεσάνυχτα.
Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές θα συλλέγουν κατά την είσοδο του κοινού στην τάφρο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ο προτεινόμενος κατάλογος με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται είναι: Αλεύρι, γάλα παιδικό/παιδικές τροφές, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, ελαιόλαδο, ζάχαρη, λάδι μαγειρέματος, όσπρια, πάνες για παιδιά, ρύζι, μακαρόνια, σκόνη πλυσίματος, είδη προσωπικής υγιεινής, στιγμιαίος καφές, υγρό πιάτων και χυμοί. Όλα αυτά θα διατεθούν σε οικογένειες, που πλήττονται ιδιαίτερα από την τραγική οικονομική κατάσταση της Κύπρου.

Στην πρόσκληση δήλωσαν ήδη το παρών τους: οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Δέσποινα Ολυμπίου, Χρήστος Θηβαίος, Σοφία Παπάζογλου, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ηρώ, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση