GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαριάς έψαχνε τον Δένδια που είναι στις... Βρυξέλλες

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης αναζητούσε ο Νότης Μαριάς ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στη Βουλή επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Όφειλε εί...

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης αναζητούσε ο Νότης Μαριάς ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στη Βουλή επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Όφειλε είναι εδώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να δώσει επίσημη ενημέρωση του τι έχει γίνει και να τοποθετηθεί πολιτικά στα ζητήματα».
«Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Μαριάς ότι ο κ. Δένδιας βρίσκεται στις Βρυξέλλες και ότι ψήφισε στην ονομαστική μέσω επιστολής», τονίζουν με νόημα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που άκουσαν την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη βουλή.

2 σχόλια

  1. Μεγάλο πόνο μοίρασε η ΝΔ...

    ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ,ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ στις #SKOURIES

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές».
    Ολοσέλιδη καταχώρηση για την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και την επένδυση στις Σκουριές στην εφημερίδα «Αυγή», φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε στο παρελθόν την επένδυση Χρυσού στις Σκουριές.

    «Ας είναι πιο προσεκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για την επένδυση εξόρυξης Χρυσού στην Χαλκιδική, υποκινώντας μάλιστα περιφερόμενους οπαδούς του να επιτίθενται σε εργαζόμενους, που πηγαίνουν στη δουλειά τους και στις οικογένειές τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό.
    Σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. οι προσαχθέντες κάτοικοι.

    Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό. Οπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν σε κλούβα τους προσαχθέντες κατοίκους και πραγματοποιούσαν κατ' οίκον έρευνες παρουσία τους και με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών.
    Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν νομικοί που βρίσκονται στην περιοχή όλοι οι προσαχθέντες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι τις επόμενες ώρες. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.
    Seleo.gr News

    ΝΔ: ......Η σιωπή δεν είναι χρυσός.
    Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η Συγγρού, ότι δηλαδή «εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής».

    «Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη ότι εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής πριν λίγο καιρό, αν και τώρα την υπονομεύει λυσσαλέα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση