GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρουλάκης:Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί

«Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί αλλά με πραγματική ενότητα και όχι επίπλαστη», είπε μετά την εκλογή του ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτι...

«Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί αλλά με πραγματική ενότητα και όχι επίπλαστη», είπε μετά την εκλογή του ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο 34χρονος ψηφίστηκε από 109 από τους 168 ψηφίσαντες (66%), ενώ υπήρξαν 3 άκυρα. Οι εγγεγραμμένοι ήταν 179.
Ο κ. Ανδρουλάκης, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της ΚΠΕ και του Κινήματος, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι η εκλογή του είναι ευκαιρία να υπηρετήσει τα «καθαρά» μηνύματα που έστειλε το Συνέδριο. Επιπλέον, σημείωσε ότι είναι ευκαιρία να ξεκινήσει μαζί με τους νέους «έναν μαραθώνιο για να αποδείξουμε» ότι «η γενιά μας είναι το νέο που θα στηρίξει μια καινούρια αλλαγή».
«Πρέπει να ξανασυναντήσουμε την κοινωνία, να περπατήσουμε να βρεθούμε πάλι με τους νέους, μη προνομιούχους, να τους προσφέρουμε προοδευτική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», τόνισε και πρόσθεσε:
 «Απέναντι σε αυτούς νιώθω υπόλογος, σε αυτούς πρέπει να δώσουμε ελπίδα και όραμα και θα το κάνουμε και μαζί με αυτούς πρέπει να ξανασηκώσουμε την πατρίδα και θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση