GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπύρες και ντελίβερι

Μια μεγάλη σακούλα με μπύρες "εισήλθε" την Πέμπτη το βράδυ στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμα...

Μια μεγάλη σακούλα με μπύρες "εισήλθε" την Πέμπτη το βράδυ στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο υπουργείο Οικονομικών.
Είναι γνωστό, βέβαια, πως οι δύο άνδρες δεν είναι λάτρεις του αλκοόλ, ωστόσο σύμφωνα με τα Νέα, παρεξέκλιναν λίγο των συνηθειών τους. Μάλιστα, αργότερα παρήγγειλαν και φαγητό, το οποίο πλήρωσε ο κ. Στουρνάρας.
Οταν, πάντως, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από την οδό Νίκης, είπε κάτι σε στιλ "μπορεί να έρθω και αύριο, με ξέρετε, δεν είμαι άνθρωπος της εθιμοτυπίας".
"Του αρέσει εδώ" πετάχτηκε ο υπουργός Οικονομικών...

Πηγή: Τα Νέα

1 σχόλιο

  1. Ο Σαμαράς είναι ο συγχρονος ΙΑΝΟΣ.
    Ό άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα πλημμυρισμένος στην ψευτια και την αναξιοπιστια του χειρότερη ακομα και απο αυτη του μεγαλύτερου απατεώνα.

    Αν αυτος ο ανθρωπος εκανε αυτοκριτικη για αυτα που έλεγε δυο χρονια πριν ερθει στην εξουσία με αυτα που σημερα κανει και ειχε επάνω του λιγο ανδρικο φιλοτιμο και τσίπα θα έπρεπε να εχει κανει χαρακίρι η στην πιο απλή περίπτωση να ειχε παραιτηθει και ξεκουμπιστει.
    Ασφαλώς και αστειευομαι δεν περιμενω απο αχυρανθρωπους τενεκεδες να εχουν μεσα τους εντοσθια ειναι παραγεμισμενοι άχυρο και πατσαβουρες όποτε λειπουν παντελώς συναισθηματα σαν αυτα που ανεφερα ανωτερω.
    Ενας πολιτικός που βασιζει την παραμονή του στην εξουσία βασιζόμενος σε ψεμματα και απατες υφαρπαγής ψηφου εχει περιορισμενο μελλον και ημερομηνία λήξης.
    Ο συγκεκριμένος "κύριος" ειναι προιον αναλλωσιμο που χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις που παντοτε φερουν πολιτική ανωμαλία. Αφου πραξει τα δέοντα τον ξαναενταφιαζουν στην ναφθαλινη και τον επαναφερουν όταν και αμα κριθει σκόπιμο.
    Το δυστύχημα όμως δεν ειναι μόνο αυτος για τον τόπο είναι και αυτοί που συνεχιζουν να ζουνε στο ψεμμα του και να τον υποστηριζουν και στην περίπτωση του φίλου του ΓΑΠ να τον επευφημουν και να τον αγκαλιάζουν. Εδω η κατασταση εχει αναγκη ψυχιατρικης παρακολουθησης για ολους αυτους που θεωρουν τους εαυτούς τους λογικούς συμπεριφερόμενοι ως βαρεια αρρωστοι παρανοικης σχιζοφρενειας.
    Οτιδήποτε λέει την μια μερα την επόμενη μερα διαψευδεται με τον χειρότερο τρόπο. Πχ τα περι αναπτυξης που αρχισε να παπαγαλίζει τελευταια συνοδευτηκε απο το κλείσιμο της mishelen και των τσιμέντων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πονεμενη ιστορία). Ειχε φερει και τον Ολαντ ο οποιος εξαφανιστηκε και αυτος (στα δυσκολα ολα τα λαμογια λουφαζουν) να μας "διαβεβαιώσει" ότι οι Γαλλικες εταιρείες επενδυουν στην Ελλαδα!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ!!!Ο ανθρωπος ήρθε σαν ντηλερ να μας πουλήσει καμια φρεγάτα με leasing σου λεει πεθαμενοι ειναι ότι παρουμε ας μας χρωστανε και βλέπουμε, να εχουμε να παιρνουμε ρε αδερφε και να παραμυθιαζουμε τους Γαλλους με εξαγωγες.
    Επι ενα μηνα τον Νοεμβριο και Δεκεμβριο διερυγνυε τα ιματια του για τα 34,5 δις της δόσης και τα λεφτα που θα πεφτανε στην αγορα συγκεκριμενοποίησε και το ποσο 7,5 δις!!!!αν τα ειδατε εσεις τα ειδαμε όλοι.
    Ο ανθρωπος αυτός έχει πνιγει μεσα στο ψεμμα του και ασφαλως δεν πιστευει αυτα που λεει πλεον ουτε και ο ιδιος.
    Για δε τον Στουρναρα τι να πει κανεις! εδω η επιστήμη σηκώνει χερια πόδια. Υπουργός χωρας που επεσε σε καταθλιψη γιατι τον "μάλωσε" ο Σοιμπλας ο μεντορας του ο πρωθυπουργος του!!!
    Πραγματικά ειμαστε για λυπηση σαν λαος γιατι πραγματικά δεν υπαρχει ελπίδα σε τιποτε, ο πολιτικός νανισμός που επληξε την χωρα θα κρατήσει πολύ και ασφαλώς δεν ειναι τυχαίο ηταν προσχεδιασμένο και εφαρμοζεται την καταλληλη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση