GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν νεκρό μωρό σε σακούλα σκουπιδιών

Το πτώμα ενός μωρού εντοπίστηκε τις τελευταίες ώρες μέσα σε σακούλα για απορρίματα, στο Βέλγιο, ενώ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, είν...

Το πτώμα ενός μωρού εντοπίστηκε τις τελευταίες ώρες μέσα σε σακούλα για απορρίματα, στο Βέλγιο, ενώ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανόν μητέρα του να είναι μια κοπέλα 14 ετών.
Μία κάτοικος του Σαρλερουά (νοτίως των Βρυξελλών) ανακάλυψε το νεκρό μωρό σε σακούλα σκουπιδιών στον κάδο απορριμάτων της οδού όπου διαμένει. Υποψιάστηκε ότι μπορεί να το είχε φέρει στον κόσμο η 14χρονη εγγονή της με την οποία συγκατοικούσαν το τελευταίο δίμηνο.
Η ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας δεν δημοσιοποιούνται, είχε συνάψει ερωτική σχέση με περιπλανώμενο 18χρονο, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Belga. Εκτιμάται ότι το μωρό ήταν περίπου 15 ημερών. Η εγκυμοσύνη της κοπέλας δεν είχε γίνει αντιληπτή στους οικείους της, πρόσθεσε το ίδιο πρακτορείο.
Η εισαγγελία της ίδιας βελγικής πόλης έδωσε την εντολή να διενεργηθεί νεκροψία, που θα παράσχει κάποιες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε το μωρό.
Την κοπέλα και την γιαγιά της ανακρίνει, στο μεταξύ, η τοπική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση