GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρούσεις στα Σκόπια

Η αστυνομία των Σκοπίων συγκρούστηκε το Σάββατο με αλβανικής καταγωγής διαδηλωτές που πυρπόλησαν ένα λεωφορείο και προχώρησαν σε καταστρο...

Η αστυνομία των Σκοπίων συγκρούστηκε το Σάββατο με αλβανικής καταγωγής διαδηλωτές που πυρπόλησαν ένα λεωφορείο και προχώρησαν σε καταστροφές καταστημάτων κατά τη δεύτερη ημέρα των βίαιων επεισοδίων που προκάλεσε ο διορισμός ενός πρώην μαχητή των ανταρτών στο αξίωμα του υπουργού Άμυνας.
Ο τραυματισμός τουλάχιστον 20 ανθρώπων και η σύλληψη άλλων δώδεκα φαίνεται να είναι μια απάντηση στις οργισμένες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή εναντίον του διορισμού τον περασμένο μήνα του πρώην διοικητή των ανταρτών Ταλάτ Τζαφέρι ως υπουργού Άμυνας.
«Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Δώδεκα άνθρωποι έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι διέφυγαν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου και εργάζεται για να βρει τους υπόλοιπους που έλαβαν μέρος. Οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες», κατέληξε.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση