GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία για τους αδικοχαμένους φοιτητές

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηράκλειου, από φοιτητές, εκπαιδευτικο...

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηράκλειου, από φοιτητές, εκπαιδευτικούς και πολίτες.
Η Συγκέντρωση έγινε εναντίον των μέτρων της τρόικας και της κυβέρνησης, αλλά και της ανέχειας με αποκορύφωμα, όπως ανέφεραν, τον θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα.
Oι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με βασικό σύνθημα «Φτάνει πια» ζητώντας μεταξύ άλλων να μπει τέλος στα μέτρα που οδηγούν στην κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής.
«Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου των παιδιών είναι οι γνωστοί, προβεβλημένοι "σωτήρες" της χώρας!» υποστήριξε μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου που ήταν και εκ των βασικών οργανωτών της διαμαρτυρίας.
Τέλος, συλλαλητήριο διοργάνωσε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο των φοιτητών, αλλά και εκφράζοντας πάγια αιτήματα, όπως η δωρεάν σίτιση και στέγαση.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μέλη του συλλόγου φοιτητών του τμήματος εφαρμοσμένων μαθηματικών μετά την κυκλοφορία ανακριβούς άρθρου ζητούν τη διορθωση του δημοσίευοντας το παρακάτω κείμενο:

    Στο πανεκπαιδευτικο συλλαλητήριο του Σαββάτου (2/03/2013,12 μ.μ) ενάντια στις περικοπές στην Παιδεία, το σχέδιο Αθηνά αλλά και το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα, συμμετείχαν ο σύλλογος των φοιτητών Εφαρμοσμένων Μαθηματικών κρατώντας σχετικα πανό "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΜ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ" καθως και νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ με πανο "δολοφονουν την γενια μας - να φυγουνε" πραγματοποιώντας πορεία με αφετηρία την πλατεία Ελευθεριας κινούμενη κυκλικά στο κέντρο του Ηρακλείου που κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θάνατο των φοιτητών από τη Λάρισα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου μετά από κάλεσμα του Μ.Α.Σ..

    Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση