GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Φθιώτιδας:Λυπάμαι για το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ"

Μήνυμα προς τους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος μιλώντας για την απώλεια του Πανεπιστημίου Σ...

Μήνυμα προς τους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος μιλώντας για την απώλεια του Πανεπιστημίου Στερεάς, αλλά και τις διαμάχες που υπήρξαν για την έδρα του ΤΕΙ και τις μετακινήσεις των Τμημάτων.

«Λυπάμαι ειλικρινά», είπε ο Μητροπολίτης Νικόλαος όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο σχέδιο "Αθηνά".
«Δεν είναι δυνατόν η μια πόλη να πολεμάει την άλλη όπως γινόταν στα αρχαία χρόνια. Η Περιφέρεια έπρεπε να συζητήσει με τους φορείς και τους εκπροσώπους της κάθε περιοχής και να έχει χαράξει μια ενιαία πρόταση», δήλωσε ο Μητροπολίτης Νικόλαος, τονίζοντας ότι εμείς «οι εκκλησιαστικοί το κάνουμε πράξη αυτό» και ότι «σύντομα θα έχουμε συνάντηση των Μητροπολιτών της Περιφέρειας για να συζητήσουμε από κοινού θέματα που μας απασχολούν.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Lamiareport.gr

1 σχόλιο

  1. Στελέχη μπορεί να επιστρέφουν, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι, στη νδ και στο πασοκ, οι κωλοτούμπες που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Αλλά χάνουν το λαό και τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , κάθε μέρα, θα συρρικνώνονται. Σήμερα, πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη για μεταλλεία και εκπαιδευτική απορρύθμιση και διάλυση, ενώ στην Αθήνα πολλές χιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, κυρίως απόστρατοι.
    Αν τα συνδυάσεις αυτά με τις απειλές για φυλακίσεις και κατασχέσεις, μπορείς να καταλάβεις ότι οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκαταλείπουν τα κόμματα της διάλυσης και της ύφεσης.
    Αν τη Κυριακή το απόγευμα, στις 6, κατεβούν, ξανά, μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, χωρίς επεισόδια, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για την τρικολόρ κυβέρνηση της φορομπηχτικής πολιτικής και των χαρατσιών. Είναι η τελευταία φάση για να αρπάξουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις των Ελλήνων, αφού τους μείωσαν κατά 40-50% μισθούς και συντάξεις και επιδόματα. Ξυπνάτε, μην αφήσετε τα κομματόσκυλα και τα διαπλεκόμενα να φάνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση