GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθησε να διαφύγει με… αστικό λεωφορείο

Συνελήφθη στην περιοχή του κέντρου, 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά από ληστεία σε φαρμακείο, προσπάθησε να διαφύγει με αστικό λεωφορείο...

Συνελήφθη στην περιοχή του κέντρου, 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά από ληστεία σε φαρμακείο, προσπάθησε να διαφύγει με αστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, για «Ληστεία», παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων» και του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» .
Ο 53χρονος το απόγευμα μπήκε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε δέκα κουτιά με ναρκωτικά δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» .
Ακολούθως, ο ανωτέρω επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο, εντός του οποίου επέβαινε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο όποιος αντιλήφθηκε το γεγονός και ακολούθησε αυτόν κατά την αποβίβασή του. Ο 53χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία του αστυνομικού, στράφηκε προς αυτόν, απειλώντας τον με το όπλο, πλην όμως ο εν λόγω συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ».
Ειδικότερα, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πιστόλι αεροβόλο, ναρκωτικά δισκία, δύο κουκούλες τύπου full face , ένα μαχαίρι, ένα μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους 0,8 γραμμάριων, ένας σάκος με διαρρήκτικα εργαλεία και δύο ζευγάρια κομμένα γάντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση