GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ:Γνήσια συνιστώσα του Καμμένου ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα που περνά, καταξιώνεται επαξίως ως γνήσια συνιστώσα του κ. Καμμένου", αναφέρει η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνω...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα που περνά, καταξιώνεται επαξίως ως γνήσια συνιστώσα του κ. Καμμένου", αναφέρει η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στην απόφαση του Eurogroup και τη σημερινή ενημέρωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στον Αλέξη Τσίπρα.
Η ΝΔ επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "από ύβρεις, σε ανοησίες και για να τις καλύψει καταλήγει σε συνομωσιολογίες. Και όλα αυτά στην πλάτη του Ελληνικού λαού και της ελληνικής και κυπριακής οικονομίας".
Στην αρχή πρότεινε, τονίζει, "μέσω του Προέδρου του και του προγράμματός του, την φορολόγηση των καταθέσεων. Στη συνέχεια, πανηγύριζε για την απόρριψη της δικής του πρότασης, ενώ μετά το αδερφό του κόμμα (Die Linke) στην Γερμανία ανακοίνωνε ότι θα καταψηφίσει την χρηματοδότηση της Κύπρου γιατί επιθυμεί ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα".
"Αγνοώντας τις ευχαριστίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Κυπριακό λαό, δεν δίστασε να κατηγορήσει την πατρίδα του και την Τράπεζα της Ελλάδος, ότι δεν “βοήθησε τις Κυπριακές Τράπεζες μέσω του ELA”!  Και όταν κατάλαβε ότι η πρότασή του ήταν ανόητη γιατί κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς,  την απέσυρε αμέσως", υπογραμμίζει, κάνοντας λόγο για "τυχοδιωκτισμό σε όλο του το  μεγαλείο…"
Και κάτι τελευταίο, προσθέτει η ΝΔ. "Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση έχει “άγνοια κινδύνου”. Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον συνειδητοποιήσει  τι σημαίνει  πραγματικός “κίνδυνος” αν εφαρμόζονταν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έστω και για μια ώρα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση