GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματούν οι μεταφορές μαθητών στη Χαλκιδική

Χειρόφρενο ετοιμάζονται να τραβήξουν και οι λεωφορειούχοι του Ν.Χαλκιδικής ένα 24ωρο μετά την ανάλογη κίνηση των συναδέλφων τους στη Θεσ...

Χειρόφρενο ετοιμάζονται να τραβήξουν και οι λεωφορειούχοι του Ν.Χαλκιδικής ένα 24ωρο μετά την ανάλογη κίνηση των συναδέλφων τους στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας στον αέρα την μεταφορά εκατοντάδων μαθητών.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συνέλευση, με την παρουσία του πρόεδρου του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης Γιώτη Χαραλάμπους όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο αύριο το πρωί να βγάλουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία, χωρίς όμως να παρακωλύουν την κυκλοφορία, διεκδικώντας την πληρωμή τους.
Όπως αποκάλυψε στο thesstoday ο κ.Χαραλάμπους, ο σύνδεσμος τουριστικών πρακτόρων εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το νέο ψαλίδισμα 10% στις συμβάσεις τους.


Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση