GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος:Απαιτούμε την αποπομπή Δένδια

Την αποπομπή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ...

Την αποπομπή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του για τα επεισόδια στην Ιερισσό.
"Η κυβέρνηση εκτελεί συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό τη σύγκρουση με τους πολίτες και την Κοινωνία", τόνισε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας:
"Μετά τη σημερινή επίθεση των ΜΑΤ με χημικά σε γυμνάσιο, η οποία κόστισε ακόμη και τραυματισμό μαθητή και τις χθεσινοβραδινές αυθαίρετες προσαγωγές μελών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα οποία πραγματοποιούσαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έπεσαν οι μάσκες αυτού του καθεστώτος βίας και αυταρχισμού.

Ενδεικτικό του ήθους της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού, είναι ότι καλύπτουν έναν επίορκο αξιωματικό, το γενικό διευθυντή Γιώργο Παπουτσάνη, ο οποίος παρά την αντίθεση του εισαγγελέα, διέταξε τις προσαγωγές των μελών μας, ενώ οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος, δεν έφεραν πάνω τους διακριτικά και αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους - αν και τους ζητήθηκαν".

"Απαιτούμε την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Είναι τόσο ακραίος και επικίνδυνος που μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τεράστια κοινωνική ανάφλεξη. Για καθετί άλλο που μπορεί να συμβεί από εδώ και εμπρός, την ευθύνη έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός." κατέληξε ο κ. Καμμένος.

2 σχόλια

  1. άντε Γαμησου

    στις ΡΟΖΑΣύριζα

    ΑΕροψεκασμένο εντόσθιο

    που σε συχάθηκαν μέχρι και οι Υδατάνθρακες


    μουνόπανο του Αlexis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό.
    Σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. οι προσαχθέντες κάτοικοι.

    Εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό. Οπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν σε κλούβα τους προσαχθέντες κατοίκους και πραγματοποιούσαν κατ' οίκον έρευνες παρουσία τους και με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών.
    Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν νομικοί που βρίσκονται στην περιοχή όλοι οι προσαχθέντες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι τις επόμενες ώρες. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.
    Seleo.gr News

    ΝΔ: ......Η σιωπή δεν είναι χρυσός.

    Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η Συγγρού, ότι δηλαδή «εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής».

    «Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη ότι εξυμνούσε την επένδυση της Χαλκιδικής πριν λίγο καιρό, αν και τώρα την υπονομεύει λυσσαλέα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση